Marian Eduard 228 Semnalează Publicat 20 Iulie, 2017 Vand 4 picioare calare rulota, demontate de pe o rulota Adria din 1992. Pret 100 lei buc negociabil Imediat cum ajung la curte pun si poze cu produsele. Multumesc Tel. 0723123611 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 20 Iulie, 2017 Ti-am adaugat eu nr. de telefon pentru contact... Poze si bafta la vanzare! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Eduard 228 Semnalează Publicat 20 Iulie, 2017 Multumesc @Daniel P. Pun si pozele cu ocazia asta 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Andrei I. 57 Semnalează Publicat 29 August, 2017 Salutare, imi poti spune te rog ce dimensiuni au sau sunt universale? Ma intereseaza in mod special daca se potrivesc pentu o Beyerland Sprinter 375 B, din 1989, ca am unul rupt si as vrea sa il inlocuiesc. Multumesc Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Eduard 228 Semnalează Publicat 29 August, 2017 Ok. Rog pe cineva sa le masoare si trimit dimensiunile sau in cel mai rau caz le masor eu saptamana viitoare. Acum nu sunt in tara. Multumesc 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Eduard 228 Semnalează Publicat 3 Septembrie, 2017 On 29.08.2017 at 15:09, Andrei I. a scris: Salutare, imi poti spune te rog ce dimensiuni au sau sunt universale? Ma intereseaza in mod special daca se potrivesc pentu o Beyerland Sprinter 375 B, din 1989, ca am unul rupt si as vrea sa il inlocuiesc. Multumesc Atasez pozele cu picioarele. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Andrei I. 57 Semnalează Publicat 4 Septembrie, 2017 Multumesc, am sa fac si eu masuratorile, inca nu am apucat. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Andrei I. 57 Semnalează Publicat 9 Septembrie, 2017 Intre timp am remediat problema, cel putin temporar (aveam unul dintre cele doua brate ale unui picior rupt). Multumesc si spor la vanzare! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri