A. Traian 50 Semnalează Publicat 18 August, 2020 Salut. Atenționare de prezență a ursului am avut zilnic acolo telefon dar în zona Arefu. Sigur ai sa vezi cel puțin unul sau doi la baraj la Vidraru si în apropiere dar acolo la Cumpăna n-am avut parte de prezența vreunuia. Rulote au fost vreo trei și corturi "încropite". La poienița unde ne-am instalat, malul era abrupt dar dacă dai un ocol scurt, sigur poti găsii un loc unde sa tragi caiacul. Din pacate pezevenchiul ăsta mic al meu, mi-a șters unele fotografii chiar de acolo din poieniță... Drumul e mai așa... forestier dar cu puțin curaj ajungi bine. Peisajul te răsplătește pentru tot. ...Bani să ai, că îi lași la cabană 🤨. Ciorba-i bună, ... berea, 8 lei😀 Curaj ! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
A. Traian 50 Semnalează Publicat 18 August, 2020 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
A. Traian 50 Semnalează Publicat 18 August, 2020 VID_20200707_171649.mp4 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri