Fara Nume 52 Semnalează Publicat 25 Iulie, 2017 Va salut. Sunt Andrei din Sibiu si de curand am primit de la parinti o rulota romaneasca. Felicia 2800( 535 kg ) impecabila, din1983 ( o sa pun poze cu ea ). Putine dotari, adica doar chiuveta cu robinet si instalatia eletrica. Urmeaza sa achizitionez pentru ea un panou solar sa incarc bateriile ( ma gandesc sa pun doua, am citi ca se folosesc pe gel dar are ceva daca pun normale ? ), tot iluminatul il mut pe leduri si o antena cu receiver. Am avut doar problema cu o conducta de frana pe care am refacut-o. Idei poate mai vin pe parcurs. 1 Distribuie această postare Link către postare
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 25 Iulie, 2017 Salut Andrei si bine ai venit printre membrii forum rulote! Prezentarea rulotei tale este bine s-o faci in sectiunea dedicata "Rulota mea" Distribuie această postare Link către postare
Fara Nume 52 Semnalează Publicat 25 Iulie, 2017 Am inteles. Multumesc de acceptare. Distribuie această postare Link către postare
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 25 Iulie, 2017 @Rabacel Andrei Distribuie această postare Link către postare
Eusebiu Cretu 312 Semnalează Publicat 25 Iulie, 2017 Salutări și Distribuie această postare Link către postare
Fara Nume 52 Semnalează Publicat 25 Iulie, 2017 Multumesc de primire Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 25 Iulie, 2017 Bun venit alaturi de noi @Rabacel Andrei ! Distribuie această postare Link către postare
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 25 Iulie, 2017 @Rabacel Andrei!! Distribuie această postare Link către postare
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 26 Iulie, 2017 Bun venit in comunitate! @Rabacel Andrei Distribuie această postare Link către postare
Aurel Vizireanu 132 Semnalează Publicat 26 Iulie, 2017 Bun venit @Rabacel Andrei si succes cu upgrade-ul rulotei. Distribuie această postare Link către postare
Fara Nume 52 Semnalează Publicat 26 Iulie, 2017 Multumesc 1 Distribuie această postare Link către postare
Cristian Popa 244 Semnalează Publicat 26 Iulie, 2017 Salutare si bun venit! Distribuie această postare Link către postare
Alex R 21 Semnalează Publicat 30 Iulie, 2017 Salut si bine ai venit. Ti-am raspuns si la mesaj, referitor la manuale. Astept cu interes pozele cu rulota ta. Poate reusim sa ne vedem zilele astea, sa o vad si pe viu. Succes! Distribuie această postare Link către postare
Fara Nume 52 Semnalează Publicat 30 Iulie, 2017 Salut. Mai am un pic de treaba la ea si in curand o sa prezint o Felicia faină. Distribuie această postare Link către postare