Codrut C 5 Semnalează Publicat 28 Iulie, 2017 Salut, cu respect, pe toți colegii rulotiști cu care împărtășesc această pasiune comună! Sunt din Suceava și m-a „pălit” gândul de a achiziționa o rulotă pentru vacanțele cu familia. Deocamdată tatonez terenul... Sper ca până în toamnă să am rulota mult visată în curte. Mă bucur că am găsit această comunitate extrem de primitoare și activă. Citesc mult și de toate; și pot să spun că am găsit pe forum informații extrem de prețioase care, prin bunăvoința lor, colegii mai vechi din breaslă, ni le-au împărtășit. Apreciez tonul cordial și răbdarea pe care o aveți cu începătorii. Vă mulțumesc pe această cale! 3 Distribuie această postare Link către postare
Marian Eduard 228 Semnalează Publicat 28 Iulie, 2017 Bine ai venit pe FR. Distribuie această postare Link către postare
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 28 Iulie, 2017 Bun venit pe forum Distribuie această postare Link către postare
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 28 Iulie, 2017 @Codrut Distribuie această postare Link către postare
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 28 Iulie, 2017 @Codrut Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 28 Iulie, 2017 Salut @Codrut si bun venit alaturi de noi! Succes la achizitionarea rulotei la care visezi! Distribuie această postare Link către postare
Radu Adrian 509 Semnalează Publicat 28 Iulie, 2017 Bun venit în aceasta comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Codrut C 5 Semnalează Publicat 28 Iulie, 2017 Vă mulțumesc tuturor pentru primire. 1 Distribuie această postare Link către postare
Cristian Popa 244 Semnalează Publicat 28 Iulie, 2017 Salutare si bun venit! Bafta si rabdare in cautarea/gasirea rulotei mult visate! Distribuie această postare Link către postare
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 28 Iulie, 2017 Salut @Codrut C. Eu ma bucur de fiecare data cand inca un pasionat se decide sa devina colegul nostru. Iti urez bine ai venit printre rulotisti! Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 28 Iulie, 2017 Bine ai venit alaturi de noi @Codrut C Distribuie această postare Link către postare
Eusebiu Cretu 312 Semnalează Publicat 29 Iulie, 2017 Salutari si Distribuie această postare Link către postare
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 4 August, 2017 Bun venit alaturi de noi! Distribuie această postare Link către postare