Adrian Iagaru 9 Semnalează Publicat 30 Iulie, 2017 Numele meu este Adrian Iagaru, sunt din Bucuresti si cu mare drag va salut pe voi toti. In urma cu doua luni am cumparat pentru MINE si familia mea o frumoasa rulota Knaus Azur pe care am si folosit.o intr-o scurta vacanta la Fagaras, alaturi de prietenul meu Gabriel Ciobanu (un rulotist mai vechi ca mine) .A fost super! In urma cu cinci ani am mai cumparat o rulota Chateau, dar aceasta este statica, adica nu o tractam, fiind transformata in "casa"de vacanta la tara, mai exact la Telega unde detinem o mica suprafata de teren. Asa ca oarecum suntem obisnuiti cu viata de rulotist. 2 Distribuie această postare Link către postare
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 30 Iulie, 2017 @Adrian Iagaru 1 Distribuie această postare Link către postare
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 30 Iulie, 2017 Bun venit si randul posesorilor de Knaus @Adrian Iagaru 2 Distribuie această postare Link către postare
Doru A. 85 Semnalează Publicat 30 Iulie, 2017 @Adrian Iagaru , 1 Distribuie această postare Link către postare
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 30 Iulie, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare
Marius Radu 51 Semnalează Publicat 30 Iulie, 2017 si alaturi de , .. 1 Distribuie această postare Link către postare
Cristian Popa 244 Semnalează Publicat 31 Iulie, 2017 Salutare si bun venit! 1 Distribuie această postare Link către postare
Gabriel.Gabriela 170 Semnalează Publicat 2 August, 2017 Distribuie această postare Link către postare
Eusebiu Cretu 312 Semnalează Publicat 3 August, 2017 Salutări și Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 18 August, 2017 Bun venit in comunitate @Adrian Iagaru ! Distribuie această postare Link către postare