Alin Mihaila 613 Semnalează Publicat 31 Iulie, 2017 Am stat in acest camping 2 nopti. Pretul 20 euro/noapte e rezonabil zic eu pentru conditiile oferite. In afara de lipsa umbrei, care nu ne-a dat prea mari batai de cap pentru ca nu prea am stat la rulota, nu stiu daca pot gasi alte inconveniente. Poate faptul ca in momentul cand am ajuns noi nu aveau decat un grup sanitar pentru barbati si respectiv unul pentru femei si doua dusuri, dar campingul era in extindere si se mai construiau atat cabine de dus cat si toalete. In camping puteti gasi si un restaurant cu terasa unde puteti manca la preturi rezonabile, wi-fi-ul functioneaza bine, pe malul raului aveti amenajata si o plaja betonata cu sezlonguri pentru curajosi (apa avea 12 grade). De asemenea in camping gasiti si un spatiu de joaca pentru copii, de fapt sunt cateva leagane, dar va puteti petrece timpul cu hidrobicicleta sau caiacele puse la dispozitie de camping gratuit. Noua ne-a placut si ne-au surprins in mod placut cu primirea, cate o bere pentru adulti, un suc pentru copii si un platou mare cu fructe... Link-ul campingului http://www.autocamp-blagaj.com/en/index.php 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 18 August, 2017 @Alin Mihaila ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri