Raul Radulescu 88 Semnalează Publicat 1 August, 2017 (modificat) Va salut pe toti. Sunt Raul Radulescu , din Rasnov-Brasov, si sper sa devint si eu rulotist in viitorul apropiat. Mai precis-autorulotist (la sugestia si cu sprijinul sotiei). Sunt vanator si pescar, si am 2 copii. Nu prea stiu nimic despre autorulote, asa ca la inceput voi fi cu cititul si cu intrebatul. Modificat 1 August, 2017 de Raul Radulescu 3 Distribuie această postare Link către postare
George B 1.815 Semnalează Publicat 1 August, 2017 Frumoase hobbyuri Distribuie această postare Link către postare
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 1 August, 2017 Bun venit in comunitatea Rulotistilor din Romania - ForumRulote.ro ! Distribuie această postare Link către postare
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 1 August, 2017 @Raul Radulescu Distribuie această postare Link către postare
Fara Nume 52 Semnalează Publicat 1 August, 2017 Bine ai venit intre noi Distribuie această postare Link către postare
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 2 August, 2017 Bun venit in comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Eusebiu Cretu 312 Semnalează Publicat 3 August, 2017 Salutări și Distribuie această postare Link către postare
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 4 August, 2017 Succes in achizitionarea modelului de autorulota dorit! Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 18 August, 2017 Salutare @Raul Radulescu si bun venit in aceasta comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Georgian 17 Semnalează Publicat 18 August, 2017 Bun venit! 1 Distribuie această postare Link către postare