Viorel Danis 7 Semnalează Publicat 1 August, 2017 Buna ziua. Numele meu meu este Danis Viorel.Locuiesc in Cluj-Napoca, sunt casatorit si impreuna cu sotia avem o fetita deosebita, in varsta de 11, 5 ani.Lucrez tot in Cluj, si in timpul liber sunt pasionat de apa, pescuit, iesiri in natura(va dati seama ce chinuri, sa stai pe canicula asta in oras la sfarsit de saptamana, cu atat mai mult cu cat in acest week-end are loc si festivalul UNTOLD!!!, cam nasol, nu?!) Buuuun ! Acestea fiind spuse, va las nr. meu de tel, poate, poate, nu se stie........... 0748316456 Va multumesc frumos pentru accept-ul primit si ma bucur ca pot face parte din aceasta comunitate. Va doresc numai bine! 2 Distribuie această postare Link către postare
George B 1.815 Semnalează Publicat 1 August, 2017 Numarul de telefon se adauga de obicei la semnatura pt a putea fi gasit usor. Distribuie această postare Link către postare
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 1 August, 2017 Bun venit in comunitatea Rulotistilor din Romania - ForumRulote.ro ! Distribuie această postare Link către postare
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 1 August, 2017 @Viorel Danis Poate te alaturi si tu "grupului de la Cluj" adica: @Emil Vinteler, @Cristian A, @Dan Dan, @Ciurea Sorin, @Ovidiu-Betty si binenteles subsemnatul ! P.S. Ori cine doreste este bine venit in "GRUP" 2 Distribuie această postare Link către postare
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 1 August, 2017 Bun venit pe forum Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 18 August, 2017 Salutare @Viorel Danis si bun venit in aceasta comunitate! Distribuie această postare Link către postare