Zaharia Catalin 1 Semnalează Publicat 1 August, 2017 Buna ziua, numele meu este Zaharia Catalin am cochetat de cativa ani cu o rulota de imprumut Tabbert, ne-am despartit anul trecut microbul a ramas iar dorul de natura ma aduce in postura de a dori achizitionarea unei rulote Hobby 440-460 SF, SB easy de luxe intre ani 2003-2008 Distribuie această postare Link către postare
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 1 August, 2017 Cataline, bine ai venit pe aici! "Boala" asta se vindeca greu sau niciodata Bafta la cautari, iar atunci cand o gasesti arata-ne-o si noua in rubrica de prezentare a rulotelor! Distribuie această postare Link către postare
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 1 August, 2017 @Zaharia Catalin Distribuie această postare Link către postare
Marian Eduard 228 Semnalează Publicat 1 August, 2017 Bun venit pe forum ! Distribuie această postare Link către postare
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 1 August, 2017 Bun venit in comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Robert Patrick 255 Semnalează Publicat 1 August, 2017 Bine ati venit in randul oamenilor ce iubesc natura! Distribuie această postare Link către postare
Eusebiu Cretu 312 Semnalează Publicat 3 August, 2017 Salutări și Distribuie această postare Link către postare
Zaharia Catalin 1 Semnalează Publicat 4 August, 2017 On 01.08.2017 at 18:31, Radu Ghita a scris: Cataline, bine ai venit pe aici! "Boala" asta se vindeca greu sau niciodata Bafta la cautari, iar atunci cand o gasesti arata-ne-o si noua in rubrica de prezentare a rulotelor! Buna ziua, in momentul achizitie voi reveni cu poze cu tot ce trebuie, multumesc pentru accept 1 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 18 August, 2017 Bun venit @Zaharia Catalin si succes ! Distribuie această postare Link către postare
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 20 August, 2017 Bun venit pe forum. Distribuie această postare Link către postare