Andrei B 117 Semnalează Publicat 1 August, 2017 (modificat) Sunt Andrei, locuiesc in Iasi si intentionez sa imi achizitionez o rulota. De cateva zile ma uit prin topic-uri aici si incerc sa invat tot ce ar trebui sa verfic si sa caut sa aiba o rulota pentru 4 persoane (2 perechi). Am reusit sa-mi fac o idee multumita multitudinii de discutii de aici. Promit ca dupa ce achizitionez rulota sa revin cu poze si detalii, o adaug si in semnatura. Multumesc ! Modificat 1 August, 2017 de Andrusa Distribuie această postare Link către postare
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 1 August, 2017 @Andrusa 1 Distribuie această postare Link către postare
Andrei B 117 Semnalează Publicat 1 August, 2017 10 minute în urmă, Levi N a scris: @Andrusa Multumesc ! Distribuie această postare Link către postare
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 1 August, 2017 Bun venit in comunitatea rulotistilor din Romania ! Te rog sa-ti schimbi numele cu cel REAL daca te numesti Andrei (conform regulamentului acestui forum) Distribuie această postare Link către postare
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 1 August, 2017 Bun venit pe forum Distribuie această postare Link către postare
Fara Nume 52 Semnalează Publicat 1 August, 2017 Bine ai venit ! Sa fie cu noroc achizitiak Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 18 August, 2017 Bun venit alaturi de noi @Andrusa si succes la cautari! Distribuie această postare Link către postare