Susu Iulian 14 Semnalează Publicat 3 August, 2017 Bine v-am gasit !Ma numesc Iulian Susu, sunt din Brasov, posesor de rulota de 25 de ani, dar numai acum m-am hotarat sa devin si eu membru al acestui forum, ca oricat de multe cunostinte ai tot mai ai de invatat! Urmaresc de mai mult timp forumul si am descoperit multe lucruri interesante.Ca si colegul din Rasnov sunt pescar si vanator, pasionat de Off Road si tot ce inseamna natura! 4 Distribuie această postare Link către postare
Marian Eduard 228 Semnalează Publicat 4 August, 2017 Bine ai venit in aceasta comunitate! Distribuie această postare Link către postare
George B 1.815 Semnalează Publicat 4 August, 2017 Sa ai rulota de la 20 de ani, este ceva Pasiuni comune Distribuie această postare Link către postare
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 4 August, 2017 @Susu Iulian Distribuie această postare Link către postare
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 4 August, 2017 Bun venit in comunitatea rulotistilor din Romania ! Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu Cica 193 Semnalează Publicat 4 August, 2017 Si ruloteala si offroad ! Prezinta si agregatul off road ! Toate bune! Distribuie această postare Link către postare
Susu Iulian 14 Semnalează Publicat 4 August, 2017 Va multumesc pt primire!Ovidiu o sa prezint curand si rulota si agregatul off road, am urmarit topicul tau pe forum Club 4x4!! Distribuie această postare Link către postare
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 6 August, 2017 Bun venit in comunitate @Susu Iulian, noi ne-am intalnit, nu stiu daca spune ceva numele meu. Distribuie această postare Link către postare
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 7 August, 2017 @Susu Iulian felicitari pentru decizia de a participa la discutiile si intalnirile noastre! Distribuie această postare Link către postare
Susu Iulian 14 Semnalează Publicat 8 August, 2017 Va prezint agregatul Off road... 1 Distribuie această postare Link către postare
Susu Iulian 14 Semnalează Publicat 8 August, 2017 Și rulota cu agregatul dinainte! 1 Distribuie această postare Link către postare
Susu Iulian 14 Semnalează Publicat 8 August, 2017 O sa revin cu mai multe poze cu rulota! Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 18 August, 2017 Salutare @Susu Iulian si ma bucur ca te-ai decis sa faci parte din aceasta comunitate! Rulota , dar si agregatul te rog sa le prezinti in sectiunile dedicate si sa folosim acest topic exclusiv pentru prezentare ! Distribuie această postare Link către postare