Anton Danut 5 Semnalează Publicat 4 August, 2017 Va salut cu drag, ma numesc Anton Danut si sunt înnebunit sa mi cumpar si eu o rulota. Microbul l-am luat de la un vecin care are rulota si am fost cu el pe la munte. Eu am un Renault clio 3 motor 1, 6. Va multumesc! 2 Distribuie această postare Link către postare
Claudiu Chelemen 26 Semnalează Publicat 4 August, 2017 @Anton Danut Distribuie această postare Link către postare
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 4 August, 2017 Bun venit in comunitatea rulotistilor din Romania ! Distribuie această postare Link către postare
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 4 August, 2017 @Anton Danut Distribuie această postare Link către postare
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 4 August, 2017 Mult succes in achizitionarea unei rulote. Distribuie această postare Link către postare
Anton Danut 5 Semnalează Publicat 4 August, 2017 Va multumesc pentru gandurile bune!!! 1 Distribuie această postare Link către postare
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 4 August, 2017 Fii binevenit printre noi @Anton Danut Distribuie această postare Link către postare
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 4 August, 2017 @Anton Danut!! Distribuie această postare Link către postare
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 6 August, 2017 Bun venit in comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Aurel Vizireanu 132 Semnalează Publicat 6 August, 2017 Bun venit in comunitate! Mult succes in achizitionarea rulotei. Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 18 August, 2017 Succes si bun venit in aceasta comunitate @Anton Danut ! Distribuie această postare Link către postare