Puiu Chisalita 25 Semnalează Publicat 7 August, 2017 O rulota din anul 2000, reparata capital si modernizata de mine. Este dotata cu toate elementele de confort si asigura celor 7 ocupanti ai sai tot ce au nevoie. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 8 August, 2017 Vacante multe si placute! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin Mihaila 613 Semnalează Publicat 8 August, 2017 @Puiu Chisalita: Cu tot respectul dl. Puiu Chisalita, dar asta nu este chat, e un forum despre rulote/rulotism, cu descrieri mai ample, poze etc... 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Eduard 228 Semnalează Publicat 8 August, 2017 Furmoase poze! Mai ales aia cu gandacu pe olita. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Puiu Chisalita 25 Semnalează Publicat 8 August, 2017 Revin cu mai multe poze despre SuperKing-ul achizitionat din Anglia in urma cu 5 ani si modernizat de subsemnatul: - instalatie de apa sup presiune + rezervor de 100 l - ventilator - AC 220V - Antena parabolica - TV Multimedia - priza de apa calda, apa rece, 12V, 220V, antena satelit, antena terestra, priza gaz, montate in exterior - sistem de protectie CO si CO2 - suport de bicicleta pe protap - suport de bicicleta pe spatele rulotei - suport roata de rezerva montat sub rulota - am montat usi de acces din interior la bagajele de sub scaun Am schimbat podina si am reparat fata rulotei care era crepata. 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 9 August, 2017 Ai muncit ceva la ea, felicitari! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 18 August, 2017 S-o stapaniti cu drag si s-aveti vacante minunate ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 19 August, 2017 Sa o stapaniti cu drag! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri