Puiu Chisalita 25 Semnalează Publicat 7 August, 2017 Un SUV de 150 CP si 7 locuri care mi permit sa abordez trasee grele. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 8 August, 2017 Asa scurt si fara poze... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Puiu Chisalita 25 Semnalează Publicat 8 August, 2017 Am achizitionat masina pentru a putea sa merg pe cat mai multe drumuri din Romania fara sa ma tem ca nu pot urca/cobora anumite pante. 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Robert Patrick 255 Semnalează Publicat 8 August, 2017 în urmă cu 8 ore, Puiu Chisalita a scris: Am achizitionat masina pentru a putea sa merg pe cat mai multe drumuri din Romania fara sa ma tem ca nu pot urca/cobora anumite pante. Sa va bucurati decat mai multe locuri frumoase! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu Cica 193 Semnalează Publicat 13 August, 2017 Puteti raporta un consum la ansanblu? Multumesc Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Adrian 509 Semnalează Publicat 13 August, 2017 Salut, să o stăpâniți sănătoși si drumuri bune să aveți. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 18 August, 2017 S-o stapaniti cu drag si drumuri bune in continuare! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri