Alin Ifrim 476 Semnalează Publicat 8 August, 2017 Salut, deși o am de vreo doua luni, nu am apucat sa o prezint. Deci, fabricație '98, lungime 4, 6m interior, doua spatii de dormit, dotările obișnuite, baie, fără duș, fără vent., achiziționată din tara. Făcute mici reparații de către mine, schimbat cauciucurile, C-uri aproape noi, montat suport doua bicle, montat CD-player, dvd, luat TV la 12v, schimbat pompa de apa. Pe viitor vreau să-i întăresc puțin podeaua, pe dedesubt în zona culoarului central, cam "scârțâie", să verific puțin amortizoare, frâne, Truma. În rest, totul funcțional și la locul lui. Am făcut 4 ieșiri, Siriu, Snagov, mare și Făgăraș, la doua dintre ele am prins și pește. Urmează a 5-a, de sâmbătă la Murighiol, sper la un "trofeu". 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 8 August, 2017 Sa va bucurati de ea si fir intins!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin Ifrim 476 Semnalează Publicat 9 August, 2017 în urmă cu 7 ore, Marius Dan a scris: Sa va bucurati de ea si fir intins!! Mersi, la fel Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Radu 51 Semnalează Publicat 9 August, 2017 Sa o stapaniti sanatosi si drumuri bune sa aveti Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 9 August, 2017 Sa o stapaniti sanatosi si vacante superbe sa aveti. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin Ifrim 476 Semnalează Publicat 10 August, 2017 Mulțumesc, numai bine, tuturor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 18 August, 2017 S-o stapaniti cu placere si sa va ofere in continuare vacante minunate! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin Ifrim 476 Semnalează Publicat 18 August, 2017 în urmă cu 4 ore, Daniel P a scris: S-o stapaniti cu placere si sa va ofere in continuare vacante minunate! Mulțumim 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 27 August, 2017 Sa o stapaniti sanatosi! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 28 August, 2017 Sa o sptapaniti sanatosi si cat mai multe iesiri. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri