Oltean Ovidiu 12 Semnalează Publicat 12 August, 2017 Buna ziua comunitate, Eu sunt Oltean Ovidiu din Tg-Mures si m-am nascut in 04.11.1979. Am o familie cu 2 copii si principalul motiv pentru intrarea in comunitatea rulotistilor, este achizitia unei rulote. Excursiile cu cortul sunt minunate, dar cred ca e timpul sa trec la o rulota. 5 Distribuie această postare Link către postare
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 12 August, 2017 @Oltean Ovidiu Distribuie această postare Link către postare
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 12 August, 2017 Poate dupa achizitionarea rulotei te alaturi grupului de la Cluj din care face parte si tizul tau tot din Tg.Mures @Ovidiu-Betty Distribuie această postare Link către postare
Radu Adrian 509 Semnalează Publicat 13 August, 2017 Bun venit și mult succes în achiziționarea rulotei. Distribuie această postare Link către postare
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 13 August, 2017 si bafta cu achizitia casutei! Distribuie această postare Link către postare
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 13 August, 2017 Bun sosit printre noi! Distribuie această postare Link către postare
Bogdan Ionut 206 Semnalează Publicat 14 August, 2017 si succes in achizitionarea rulotei! Distribuie această postare Link către postare
Eusebiu Cretu 312 Semnalează Publicat 14 August, 2017 Salutari si Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 14 August, 2017 și baftă cu achiziția căsuței !!! Distribuie această postare Link către postare
Oltean Ovidiu 12 Semnalează Publicat 14 August, 2017 Va multumesc pentru primirea in grup. De acuma urmeaza greul, mai bine zis, cu cat citesc mai mult pe forum, cu atat mai nehotarat devin! 1 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 18 August, 2017 Bun venit alaturi de noi @Oltean Ovidiu si bafta in ce ti-ai propus! Distribuie această postare Link către postare
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 18 August, 2017 si nu fi ingrijorat. Cu cat te documentezi mai temeinic, cu atat alegerea rulotei va fi mai buna si te vei bucura de ea. Distribuie această postare Link către postare