Ursache Alexandru 2 Semnalează Publicat 14 August, 2017 Bună ziua. Ma numesc Ursache Alexandru , am 34 ani , ultimii 10 ani înainte de a ma muta in Germania i-am petrecut in Iasi .Am petrecut luna trecuta primul meu concediu cu rulota. As vrea sa cumpăr alta deoarece familia se va mari si prima avea doar 2 locuri. Sper sa învăț multe de la voi toti. 1 Distribuie această postare Link către postare
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 14 August, 2017 Bun venit in comunitatea rulotistilor din Romania - ForumRulote.ro Distribuie această postare Link către postare
Eusebiu Cretu 312 Semnalează Publicat 14 August, 2017 Salutari si Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 18 August, 2017 Bun venit in aceasta comunitate @Ursache Alexandru si succes la achizitionarea unei rulote mai incapatoare! Distribuie această postare Link către postare
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 18 August, 2017 si succes in achizitionarea rulotei pe care ti-o doresti, avand in vedere si marirea viitoare a echipajului. Distribuie această postare Link către postare