Andreea Baciu 2 Semnalează Publicat 14 August, 2017 Sunt Deea, o tanara si ambitioasa ardeleanca mutata de 7 ani in Bucuresti si care doreste sa se intoarca acasa pe un deal cu o priveliste frumoasa intr-o rulota Ma bucur ca exista acest forum si multumesc tuturor care-si fac mereu timp pentru a ne informa pe noi restul, cei incepatori. Imi doresc rulota inca de pe vremea adolescentei, mereu am fost fascinata de traiul tiganilor nomanzi si admiram rulotele celor pe care ii intalneam in drumetiile mele montane. Decizia de a-mi achizitiona o rulota vine si din pasiunea de-a calatori prin nenumaratele locuri superbe din Romania si restul lumii cat si din nevoia de a ma muta in Cluj, pe un teren care ma asteapta de ani buni. Voi locui permanent in rulota cel putin un an, pana cand planurile pentru o casa de cob vor fi puse la punct. Asadar sper sa desocpar aici detaliile necesare achizitionari rulotei pentru necesitatile mele cat si persoane prietenoase si poate viitori camarazi de calatorii. 2 Distribuie această postare Link către postare
Eusebiu Cretu 312 Semnalează Publicat 14 August, 2017 Salutari si Distribuie această postare Link către postare
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 14 August, 2017 @Andreea Baciu Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 18 August, 2017 Sarutmana @Andreea Baciu si bun venit in aceasta comunitate! Distribuie această postare Link către postare