Dan Grig 1 Semnalează Publicat 15 August, 2017 Salutare! numele meu este Dan, sunt din Târgoviște si incepand de astazi sunt mandru sa fac parte din randul vostru. Rulota mea este un TEC 440T din 1990, pe care am achizitionat-o dupa vreo 2 ani de cautari. Sunt foarte multumit de cum arata, dar de iesit cu ea nu am iesit. astept cu nerabdare sa-mi iau numere rosii, sa pot pleca la colindat. 1 Distribuie această postare Link către postare
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 15 August, 2017 @Dan Grig Distribuie această postare Link către postare
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 15 August, 2017 Bun venit in comunitatea rulotistilor din Romania Distribuie această postare Link către postare
Marian Eduard 228 Semnalează Publicat 16 August, 2017 Bun venit pe forum . Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 16 August, 2017 Bun venit @Dan grig ! Să vă bucuraţi de cât mai multe ieşiri frumoase ! Distribuie această postare Link către postare
Dan Grig 1 Semnalează Publicat 16 August, 2017 Multumesc la toata lumea. Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 16 August, 2017 Salutare @Dan grig si bun venit alaturi de noi! Distribuie această postare Link către postare