Caraiman Costel 5 Semnalează Publicat 16 August, 2017 Buna seara ! Sunt nou in aceasta bransa, am cumparat de curand o rulota beyerland 2039 din 1994 si am facut deja si prima iesire acum cateva zile. Am trei copii minori si primul lucru care ma deranjat a fost ca pe dr nu am putut folosi frigiderul pe timpul mersului si drept urmare va rog sa ma ajuta-ti cu schema electrica pentru ca vreau sa montez incarcare pe bateria de la rulota, lumina de marsarier ( chiar am avut nevoie, era sa pup pe unu) si lumina de ceata . Va multumesc anticipat ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 18 August, 2017 Cred ca pentru aceste probleme n-ai nevoie de schema electrica a rulotei... Cu putine cunostinte de electrica auto te poti descurca foarte bine...sau poti apela la un electrician auto...Bafta ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.837 Semnalează Publicat 25 Noiembrie, 2020 La 16.8.2017 la 19:36, Caraiman Costel a scris: Buna seara ! Sunt nou in aceasta bransa, am cumparat de curand o rulota beyerland 2039 din 1994 si am facut deja si prima iesire acum cateva zile. Am trei copii minori si primul lucru care ma deranjat a fost ca pe dr nu am putut folosi frigiderul pe timpul mersului si drept urmare va rog sa ma ajuta-ti cu schema electrica pentru ca vreau sa montez incarcare pe bateria de la rulota, lumina de marsarier ( chiar am avut nevoie, era sa pup pe unu) si lumina de ceata . Va multumesc anticipat ! Salut @Caraiman Costel ... mai ai nevoie de ea, ... schema electrica ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri