George Alistar 2 Semnalează Publicat 17 August, 2017 Salutare, George & Famila dinTârgu Mures va multumesc pentru primirea in club . Am decis cu o lună in urma sa cumpărăm o rulota pentru a ne bucura de weekenduri la munte pe un teren care-l deținem. In scurt timp mi-am dat seama ca sa cumperi o rulota nu e deloc usor si astfel am dat de voi si am inceput sa învățăm despre rulote . Distribuie această postare Link către postare
Marian Eduard 228 Semnalează Publicat 18 August, 2017 Bine ati venit pe forum George si Famila! Distribuie această postare Link către postare
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 18 August, 2017 George! Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 18 August, 2017 Bun venit @George Alistar și succes în găsirea "căsuței" perfecte pentru voi. Distribuie această postare Link către postare
Georgian 17 Semnalează Publicat 18 August, 2017 Bun venit! ? 1 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 18 August, 2017 Salutare @George Alistar si bun venit alaturi de noi, in aceasta comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 18 August, 2017 @George Alistar In Tg.Mures ai cativa colegi care te pot ajuta in gasirea rulotei mult dorite ! Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 18 August, 2017 Bine ai venit alaturi de noi @George Alistar Distribuie această postare Link către postare