Georgian 17 Semnalează Publicat 18 August, 2017 Salutare tuturor! Nu cu mult timp in urma v-am prezentat rulota mea. acum vreau sa va prezint si "capul tractor" In urma cu un an am achizitionat un Chrysler 300C wagon. Visam de multi ani la aceasta masina, dar o lunga perioada nu mi-am permis-o. Este fabricata in 2008, are motorul clasic de 3.0 CRD si cutia de viteze automata de la Mercedes. Interior/exterior SRT Design. Cei 218 CP si 510 Nm sunt extra suficienti pentru tractarea rulotei. Cam asta este tot. Sanatate si sa auzim numai de bine. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 18 August, 2017 Niste poze ar fi mai mult decat bine-venite.. S-o stapanesti cu placere si drumuri bune! . 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Georgian 17 Semnalează Publicat 18 August, 2017 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Georgian 17 Semnalează Publicat 18 August, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Georgian 17 Semnalează Publicat 18 August, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Georgian 17 Semnalează Publicat 18 August, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Georgian 17 Semnalează Publicat 18 August, 2017 10 minute în urmă, Daniel P a scris: Niste poze ar fi mai mult decat bine-venite.. S-o stapanesti cu placere si drumuri bune! . Multumesc la fel! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 20 August, 2017 Sa le stapanesti cu drag, atat masina cat si ceea ce trage! Sunt super amandoua! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 20 August, 2017 Fara cuvinte, toate sunt la superlativ.Vacante minunate sa aveti. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Eduard 228 Semnalează Publicat 3 Septembrie, 2017 Frumos. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 3 Septembrie, 2017 Sa le stapanesti sanatos .... sa ai parte de vacante minunate si de drumuri bune! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri