Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 19 August, 2017 Asadar din nou la Felix si 1 Mai si in acest an. Am ajuns si campat la 1 Mai la un camping privat in cursul zilei de joi dupa un drum lung si destul de obositor. Trebuia sa duc ceva unui coleg rulotist dar neforumist din Timisoara, asa ca am ales varianta Deva spre noua autostrada catre Timisoara apoi spre Arad, Oradea. Drum bun, căldură mare, atat masina cat si rulota s-au comportat foarte bine! Consumul a fost 9l%. Pretul este modic in campung, 25 lei curent inclus! Timp frumos, căldură ' mare, apa termala la strand numai buna de balacit! Sunt doar eu si sotia fara alte obligatii, cunostinte, prieteni etc... si ne simtim foarte bine Daca timpul tine cu noi vom sta 2 saptamani. Cateva instantanee! Numai de bine! 1 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 19 August, 2017 S-aveti vreme frumoasa, distractie si buna dispozitie in continuare @Eugen David ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 19 August, 2017 Multumim pentru poze. Au si aici aceeasi regula la strand ca la Felix, odata intrat, daca vrei sa iesi un pic si sa revii, sa trebuiasca sa platesti din nou intrarea ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 26 August, 2017 Salutare Încă este "pe rol" Felixul! Timp si apa " di milioane"! Câteva instantanee! Vreme buna si distractie maxima sa aveti si voi pe unde va aflati! 4 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 29 August, 2017 Multumim pentru poze @Eugen David, distractie placuta in continuare! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 29 August, 2017 Multumesc frumos dragi colegi! Distractie făină va doresc si eu! Numai de bine! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 10 Iunie, 2018 Frumoasa locatia! Multumim pentru prezentarea ei! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dumitrov Daniel Andrei 34 Semnalează Publicat 11 Iunie, 2018 Foarte frumos....super locatia...bun si pretul la camping....Detalii despre camping, unde gasim ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 11 Iunie, 2018 Salut @Dumitrov Daniel Andrei In stațiunea 1Mai, vis a vis de intrarea la standul mare! Este la cca 1 km de Felix Se poate campa si la Felix camping Apolo dar era 60 de lei/zi! Momentan suntem la Băile Olanesti, dar la sfârșitul lunii vom fi acolo pentru 2 saptamani! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dumitrov Daniel Andrei 34 Semnalează Publicat 11 Iunie, 2018 Multumesc frumos...drumuri bune si distractie ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri