Maticiuc Mihai 0 Semnalează Publicat 21 August, 2017 Salut. Bine v-am gasit si multumesc de accept. Ma numesc Maticiuc Mihai stau in Petrila, HD.Nu am inca o rulota dar vreau sa cumpar una pentru iesiri la pescuit.Mi-ar trebui o rulota micuta de 2 persoane.Am o masina Renault Megane 2 berlina 74kw. Va salut cu respect. Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 21 August, 2017 Bun venit alaturi de noi @Maticiuc Mihai si succes ! Distribuie această postare Link către postare
Ionel Uruc 963 Semnalează Publicat 21 August, 2017 @Maticiuc Mihai Distribuie această postare Link către postare
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 22 August, 2017 @Maticiuc Mihai Distribuie această postare Link către postare
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 22 August, 2017 Bun venit pe forum.Cauta si vei gasi, intreaba si ti se va raspunde. Distribuie această postare Link către postare
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 23 August, 2017 Bun venit in comunitatea rulotistilor din Romania - ForumRulote.ro ! Distribuie această postare Link către postare