Bogdan Spanachi 1 Semnalează Publicat 21 August, 2017 Salutare tuturor!!! Bine v-am gasit si multumesc pentru accept. Ma numesc Bogdan Spanachi, locuiesc în București si sunt posesorul unei rulote Hobby De Luxe 440 de anul trecut.Sunt incepator, anul acesta a fost prima iesire cu rulota si începe sa-mi placa din ce in ce mai mult si mie si familiei mele.Astept cu nerăbdare si interes sfaturi si îndrumări de inceput de drum. 1 Distribuie această postare Link către postare
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 21 August, 2017 , vacante si iesiri minunate sa aveti. Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 21 August, 2017 Cât despre îndrumări găsești pe forum tot ce ai nevoie. Iar dacă totuși nu găsești ceva ce te interesează, întreabă și vei fi lămurit de careva dintre colegi. 1 Distribuie această postare Link către postare
Marian Eduard 228 Semnalează Publicat 22 August, 2017 Bun venit pe forum. Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 22 August, 2017 Bun venit in aceasta comunitate @Bogdan Spanachi ! Asteptam cu interes si prezentarea rulotei in sectiunea corespunzatoare! Distribuie această postare Link către postare
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 22 August, 2017 @Bogdan Spanachi Distribuie această postare Link către postare
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 23 August, 2017 Bun venit in comunitatea rulotistilor din Romania - ForumRulote.ro ! Nu uitati, cand iestiti cu rulota sa postati pe forum, locatiile unde ati fost si ce ati vazut... Distribuie această postare Link către postare