Ast Sebastian 2 Semnalează Publicat 22 August, 2017 Va salut, ma numesc Sebastian, sunt din Iasi si in curand (sper) proprietar de rulota. 1 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 22 August, 2017 Salut Sebastian si bun venit alaturi de noi, in aceasta frumoasa comunitate! Bafta la achizitionarea pe care ti-o doresti! Distribuie această postare Link către postare
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 22 August, 2017 si spor cu achizitia! Distribuie această postare Link către postare
Ast Sebastian 2 Semnalează Publicat 22 August, 2017 14 minute în urmă, Marius Dan a scris: si spor cu achizitia! Multumesc, deocamdata sunt la stadiul de cautat iar dupa ce am descoperit forumul sunt si mai in ceata. Credeam ca e mai simplu Am sa pun o poza cu acaretul care va trage rulota si una cu cartea de identitate pentru ca nu inteleg niste chestii. Distribuie această postare Link către postare
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 22 August, 2017 @Ast Sebastian Distribuie această postare Link către postare
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 23 August, 2017 Bun venit in comunitatea rulotistilor din Romania - ForumRulote.ro ! Distribuie această postare Link către postare
Georgian 17 Semnalează Publicat 23 August, 2017 Bun venit! ☺ Distribuie această postare Link către postare
Vlad .S 160 Semnalează Publicat 23 August, 2017 Bun venit . Distribuie această postare Link către postare
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 26 August, 2017 @Ast Sebastian bine ai venit pe forum! Distribuie această postare Link către postare
Ast Sebastian 2 Semnalează Publicat 26 August, 2017 Bine v-am gasit! 1 Distribuie această postare Link către postare
Ast Sebastian 2 Semnalează Publicat 26 August, 2017 O intrebare off topic : daca pe carte spune ca pot trage o remorca fara sistem de franare de maxim 500 kg iar eu agat o remorca care are mma 750 dar ea goala are maxim 300 kg, ce pot pati? Distribuie această postare Link către postare
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 26 August, 2017 @Ast SebastianBine ai venit in mijlocul nostru ! Bine ai venit pe forum !! Succes la achzitie ! Distribuie această postare Link către postare
Ast Sebastian 2 Semnalează Publicat 27 August, 2017 Multumesc. Am postat intrebarea in sectiunea off topic...nu stiam unde sa o incadrez Distribuie această postare Link către postare