Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 22 August, 2017 Pentru ca unii dintre noi mai facem iesiri ocazionale si fara rulote m-am gandit sa deschid un topic dedicat pentru asta ca sa nu se amestece iesirile cu rulota cu cele fara. Eu cand am timp mai fac iesiri spontane si as dori sa va impartasesc si voua din locurile, peisajele....frumoase ale tarii noastre. Rog un coleg din conducere sa mute posturile care cred ca se incadreaza in aceasta sectiune. Multumesc! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 23 August, 2017 Am creat o subcategorie noua aici: Prima pagină -> Timp liber -> Postari Diverse -> Iesiri Ocazionale (fara rulota) In alta categorie nu-l puteam incadra deoarece este in afara subiectului pricipal din acest forum "fara rulota"... Acest topic il vom sterge cand vom avea postari despre iesiri fara rulota... Asadar, asteptam postari in aceasta categorie ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri