Mihai C 17 Semnalează Publicat 29 August, 2017 (modificat) Buna seara. Intr-un efort de a testa capabilitatile de tractare a bolidului meu de fabricatie germana (foto atasat) am ajuns sa achizitionez si o rulota, si mi-ar face mare placere sa cunosc alti indivizi si individe pasionati/pasionate de acest sport. Drept urmare, va salut cu caldura si sper sa ne intalnim prin tara sau strainatate sau la intalirile rulotistilor (sau a motociclistilor). Cu stima, Mihai de la Cluj-Napoca Modificat 29 August, 2017 de Mihai Cluj Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 29 August, 2017 Bun venit in aceasta comunitate Mihai! In curand vei face cunostinta cu membrii unui grup frumos din Cluj, pasionati de off-camping... Distribuie această postare Link către postare
Mihai C 17 Semnalează Publicat 29 August, 2017 Astept cu nerăbdare. Poate îmi recomanda ceva locuri frumoase pentru Off-camping de prin zona Clujului. Distribuie această postare Link către postare
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 29 August, 2017 Bun venit in comunitate @Mihai Cluj, te rog sa iti schimbi numele te utilizator cu numele real. Distribuie această postare Link către postare
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 30 August, 2017 @Mihai Chendrean, urmareste grupul de la Cluj si asa poate te alaturi si tu. Grupul este format din @Emil Vinteler, @Cristian A, @Dan Dan, @Ovidiu-Betty, @Ciurea Sorin si subsemnatul. Sper sa nu fi uitat pe nimeni, in ultima perioada s-au inscris multi clujeni, poate reusim sa facem o intalnire. 1 Distribuie această postare Link către postare
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 30 August, 2017 @Mihai Chendrean Distribuie această postare Link către postare
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 30 August, 2017 Daca vrei sa ne cunosti, participa la intilnirea de toamna a forumului. de la Campul Cetatii Tg Mures, Parada baloanelor de aer cald{22-24 septembrie}urmareste topicul deschis in acest sens.Sa ne vedem sau auzim cu bine. 1 Distribuie această postare Link către postare
Mihai C 17 Semnalează Publicat 30 August, 2017 Multumesc @Emil Vinteler. Cred ca am sa ma prezint la parada sa facem cunostinta. 1 1 Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 31 August, 2017 @Mihai Chendrean Distribuie această postare Link către postare
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 1 Septembrie, 2017 Distribuie această postare Link către postare