Doru Radu 7 Semnalează Publicat 14 Septembrie, 2017 Buna seara.Mai sunt locuri ? 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 14 Septembrie, 2017 E destul islaz .... stai linistit .... important este sa participi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Doru Negru 156 Semnalează Publicat 14 Septembrie, 2017 41 minute în urmă, Doru Radu a scris: Buna seara.Mai sunt locuri ? Tizule , pai taman tu ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 15 Septembrie, 2017 La 9/13/2017 la 18:08, Dragos M a scris: Nu promit, dar sunt sanse sa vin si eu... La 9/6/2017 la 10:12, Alin Opran a scris: Ma bate si pe mine gandul sa vin daca nu apare ceva in program... Desi nu e sigur, as vrea sa particip si eu... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Negru 207 Semnalează Publicat 15 Septembrie, 2017 Venim si noi. De data aceasta si cu copiii 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 18 Septembrie, 2017 @Dragos M , @Catalin Tabacaru , @Gabriel F , @Doru Radu , @Radu Ghita , @Marius Negru va asteptam cu drag. Loc este pentru toata lumea care doreste distractie si voie buna. Daca sunt doritori @Lungu Marin si cu mine suntem acolo de joi cu 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Doru Negru 156 Semnalează Publicat 18 Septembrie, 2017 Triste vesti : - https://www.accuweather.com/ro/ro/iepuresti/2276083/daily-weather-forecast/2276083?day=11 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 18 Septembrie, 2017 @Doru Negru vedem ce va fi insa si asa nu este de speriat ce se anunta Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Catalin Tabacaru 80 Semnalează Publicat 18 Septembrie, 2017 vorbesc eu cu "Barbosu" sa nu imi stinga lumanarile de pe tort 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 18 Septembrie, 2017 Pe weather.com apare cu totul altceva ..... nici un strop de ploaie ..... problema este ca nu va pot da linkul deoarece pe desktop nu imi gaseste locatia iepuresti, desi pe mobil o gaseste nu stiu de ce In rezumat .... 23-24 grade, soare cu nori, 10-11 grade noaptea, vant dinspre NE 10-23 km/h, numai vineri 10% sanse de ploaie Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Catalin Tabacaru 80 Semnalează Publicat 18 Septembrie, 2017 15 minute în urmă, Flavius Ivan a scris: Pe weather.com apare cu totul altceva ..... nici un strop de ploaie ..... problema este ca nu va pot da linkul deoarece pe desktop nu imi gaseste locatia iepuresti, desi pe mobil o gaseste nu stiu de ce In rezumat .... 23-24 grade, soare cu nori, 10-11 grade noaptea, vant dinspre NE 10-23 km/h, numai vineri 10% sanse de ploaie Vezi, deaja colaborez cu cine trebuie Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Doru Negru 156 Semnalează Publicat 19 Septembrie, 2017 în urmă cu 23 ore, Catalin Tabacaru a scris: Vezi, deaja colaborez cu cine trebuie Ai har Catalin , deja este alta treaba !!!! https://www.accuweather.com/ro/ro/iepuresti/2276083/weekend-weather/2276083?wknd=next 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Catalin Tabacaru 80 Semnalează Publicat 20 Septembrie, 2017 acum doar sa avem o aproximatie la persoane ca sa stiu cat alcool sa aduc, si cat de mare sa fie tortul (sau mai bine sa fie un tort mai taranesc: format din costite, mici, cefe..... asezonate cu bere din belsug) avand in vedere ca e prima iesire cu o gasca faina de ar trebui sa ma sfatuiti una, alta... dar sunt increzator, cu asa oameni faini toate merg de la sine. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 20 Septembrie, 2017 Greu sa estimam acum cati vor fi deoarece mai este ceva pana atunci. Eu zic ca vor fi minim 60 de persoane. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 20 Septembrie, 2017 Si eu cred la fel ca nu vom fi sub 60 persoane adica nu vom fi sub 30 atelaje plus copii.Sa nu mai punem vizitatorii care sigur vor fi. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Catalin Tabacaru 80 Semnalează Publicat 22 Septembrie, 2017 60 de persoane, asta e nunta , nu stiu daca va putea cara masina atata bere . dar nui problema ca sunt de treaba. si distractie va fi sigur. apropo, cred ca si eu voi veni de joi seara (cu niste prieteni, facem o bauta ca intre baieti ) sssss nu mai spuneti la nimeni Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 22 Septembrie, 2017 60 de persoane am zis ca sa nu te descurajez...Posibil chiar 80 Nu ai cum sa cinstesti pe toata lumea clar, important este sa veniti si sa ne simtim bine. Noi de aceea le ducem de vineri ca venim fara doamne, uni 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Catalin Tabacaru 80 Semnalează Publicat 22 Septembrie, 2017 spunea cineva mai sus ca merg de joi seara? sau mi sa parut? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 22 Septembrie, 2017 4 minute în urmă, Catalin Tabacaru a scris: spunea cineva mai sus ca merg de joi seara? sau mi sa parut? Eu si @Lungu Marin vom fi sigur de joi, tot atunci voi suna la seful de post sa anunt prezenta noastra acolo. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Catalin Tabacaru 80 Semnalează Publicat 22 Septembrie, 2017 super, inseamna ca daca am probleme cu locatia ..... dau cumva de voi. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 22 Septembrie, 2017 Ma poti suna la nr. 0740850863 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Catalin Tabacaru 80 Semnalează Publicat 22 Septembrie, 2017 0766749644 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 24 Septembrie, 2017 Cam asa arata lista acum: MariusGeorge Mihnea Patrulete Mihai Doru Negru Lungu Marin Emil Naghi sorin.sibiceanu Radu B SERGHEIDIN Cristian Stoica Ionel Generalu Andrei Radulescu Mihai Pavel Alex Gabriel F Razvan.V Catalin Tabacaru Doru Radu mariusnegru Lupu Ciprian + 2/3 ECHIPAJE In asteptarea confirmări: Dragos Marin Marian C Alin Opran Traian M Catalin Tabacaru Radu Ghita Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 24 Septembrie, 2017 @Marius Catalin Tabacaru este trecut pe ambele liste, dupa cate stiu eu Catalin zicea ca vine de joi seara. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin S 208 Semnalează Publicat 24 Septembrie, 2017 Mai sant cred ; Iulian Politic Viorel Pasol Stan Bogdan fara rulota , la portbagaj Si inca cateva echipaje care sigur nu s-au anuntat dar vor venii... Asa ca daca tot vrei sa dai de beut , eu zic sa aduci un camion de bere sau vin , must , mere , pere , prune , etc ... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri