Adrian T 8 Semnalează Publicat 1 Septembrie, 2017 Salutare tuturor! Astazi mi-am gasit timp sa fac o scurta prezentare a rulotei . Este vorba despre o Hobby 530 cu doua zone de dormit, prevazuta cu un Omnistore ( tipul de la care am cumparat-o spunandu-mi ca un cort pentru ea ar fi dificil de carat si instalat) Are instalatie pentru panouri solare dar din pacate fara panouri( aici o sa am un pic de ajutor din partea voastra in alegerea lor). Desi nu mai este tinerica se tine bine pe drum iar fostul proprietar chiar a avut grija de ea si mi-a facut o prezetare amanuntita cu ce trebuie verificat si cum trebuie sa te pregatesti de drum. Tin sa le multumesc colegilor care m-au sfatuit , dat fiind ca sunt novice in aceasta bransa , sa incep cu o rulota mai veche astfel incat sa pricep cam cum merge treaba. Mai are nevoie pe ici pe colo de mici interventii si de mici investitii ( baterie, panouri solare) dar va fi o placere sa am la ce sa lucrez. Pe masura ce o sa mai descopar lucruri noi va tin la curent. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin Mihaila 613 Semnalează Publicat 1 Septembrie, 2017 Felicitari pentru achizitie si bine ai venit in comunitate Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 1 Septembrie, 2017 Sa o stapanesti cu drag! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 1 Septembrie, 2017 Vacante multe si placute sa aveti! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 1 Septembrie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin Ifrim 473 Semnalează Publicat 2 Septembrie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Adiciordas 306 Semnalează Publicat 2 Septembrie, 2017 Sa aveti parte de ea!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 2 Septembrie, 2017 S-o stapaniti cu placere, spor la bricolat si vacante minunate! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri