Andrei12 0 Semnalează Publicat 1 Septembrie, 2017 Buna ziua. Este prina data cand ma loghez dupa ce am creat contul. Sunt posesorul unei rulote Burstner City si de acum inainte sper sa va pot ajuta si eu cu experienta mea de rulotist. Cu respect, Andrei Distribuie această postare Link către postare
Cristian Popa 244 Semnalează Publicat 2 Septembrie, 2017 Salutare si bun venit! Distribuie această postare Link către postare
Andrei12 0 Semnalează Publicat 2 Septembrie, 2017 Multumesc frumos.concedii placute sa aveti dragi rulotisti. Distribuie această postare Link către postare
Doru A. 85 Semnalează Publicat 2 Septembrie, 2017 @Andrei12. Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 2 Septembrie, 2017 Salutare Andrei si! Pentru inceput, te rog sa-ti schimbi numele de utilizator, asa cum prevede regulamentul! Distribuie această postare Link către postare
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 2 Septembrie, 2017 Bun venit in comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Aurel Vizireanu 132 Semnalează Publicat 3 Septembrie, 2017 Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 3 Septembrie, 2017 vacante minunate si drumuri bune! Distribuie această postare Link către postare