Irina Ursache 153 Semnalează Publicat 8 Septembrie, 2018 Buna dimineata de la debarcader Ceahlau! 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 8 Septembrie, 2018 Distrație plăcută și fir întins @Irina Ursache 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 9 Septembrie, 2018 Fir intins!!! Ce captura ati reusit? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 17 Ianuarie, 2019 @Andrei B, multumim frumos pentru locatia propusa. Daca vom ajunge in zona la vara, vom petrece cateva zile acolo. Speram sa mai fie rulotisti, atunci cand vom sosi noi acolo! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Paul T 6 Semnalează Publicat 20 Septembrie, 2019 (modificat) Am ales sa mergem si noi in aceeasi locatie 2 nopti cu cortul la Bicaz, Coordonatele date de Andrei B ne-au dus exact la locul cu pricina (47.044670, 25.987175). Nu am putut campa pe malul lacului intrucat era foarte scazuta apa si malul era malos. Insa poienita dupa ce treci paraul este perfecta pentru campat. Am avut noroc de vreme buna la inceput de septembrie, paraul care se varsa in lac este exact ce trebuie daca campezi in acel loc. Per total a fost o experienta super, singurul inconvenient a fost ca si-a facut aparitia o persoana foarte deranjata ca am pus corturile in acea zona si ca ar fi proprietate privata, desi nu este niciun semn in acest sens, insa s-a facut disparut si asa a ramas. Recomand acel loc mai ales cand e cald afara, se poate face si baie in lac insa atentie ca in unele locuri este foarte adanca apa. Se poate ajunge cu orice tip de masina, paraul se trece destul de usor. Va atasez si cateva poze. Modificat 20 Septembrie, 2019 de Paul T 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 21 Septembrie, 2019 Multumim @Paul T Multe iesiri reusite sí drumuri bune va dorim ín continuare Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Roxana G 4 Semnalează Publicat 3 August, 2020 Salutare! Am mers si noi la locul indicat de Andrei B, locație foarte frumoasă, dar din pacate nu am putut campa acolo din cauza mizeriei si a mirosului. Lacul este foarte crescut nu se poate campa pe malul lacului, doar in poienita, pârâul se trece usor nu am avut probleme. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri