Toader Bogdan 5 Semnalează Publicat 4 Septembrie, 2017 Salutare tuturor, In primul rand va multumesc pentru accept.. Numele meu este Bogdan Toader. Sunt pasionat de rulote si autorulote iar anul acesta am incercat (incercare esuata) sa achizitionez o rulota. Gandul nu a disparut, ramane de vazut cum procedez la anul. Numai bine ! Bogdan Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 4 Septembrie, 2017 și nu renunța. Merită. Efortul financiar îți va fi răsplătit prin clipe pline de încântare cu căsuța pe roți. 1 1 Distribuie această postare Link către postare
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 4 Septembrie, 2017 @Toader Bogdan Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 4 Septembrie, 2017 @Toader Bogdan ..... 5 ani ne-au trebuit si noua pentru a face cea mai buna alegere, asa ca nu renunta! 1 Distribuie această postare Link către postare
Toader Bogdan 5 Semnalează Publicat 4 Septembrie, 2017 Multumesc tuturor. Nu renunt !! Dar ca orice achizitie pe care o fac, trebuie multa documentare initial. Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 5 Septembrie, 2017 Succes @Toader Bogdan si bun venit in aceasta comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 5 Septembrie, 2017 ! @Toader Bogdan Distribuie această postare Link către postare
Toader Bogdan 5 Semnalează Publicat 6 Septembrie, 2017 Multumesc pentru urari !!! Sa auzim de bine! 1 Distribuie această postare Link către postare
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 6 Septembrie, 2017 Bun venit printre noi @Toader Bogdan de la Ploiesti! Distribuie această postare Link către postare
Toader Bogdan 5 Semnalează Publicat 6 Septembrie, 2017 @Radu Ghita Multumesc, bine te-am gasit !! Ma bucur sa vad ca sunt cativa colegi de forum care sunt din Ploiesti. Distribuie această postare Link către postare
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 6 Septembrie, 2017 Pune si tu pe PM un nr. de telefon. Poate organizam intr-o zi si noi, in oras, o intalnire cu baietii din Ploiesti. Asa sa ne vedem la fata, sa ne strangem mainile! 1 Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 6 Septembrie, 2017 Nu ar fi rau @Radu Ghita ..... avem si administratorul de partea noastra! Distribuie această postare Link către postare
Aurel Vizireanu 132 Semnalează Publicat 6 Septembrie, 2017 Succes in continuare, chiar te sfatuiesc sa nu te grabesti, ai facut o alegere buna de a deveni membru al acestui forum, cu siguranta daca studiezi bine continutul o sa-ti fie mai usor de acum incolo si sunt sigur ca o sa faci o alegere buna, inca o data bafta. 1 Distribuie această postare Link către postare
Toader Bogdan 5 Semnalează Publicat 6 Septembrie, 2017 @Radu Ghita Am updatat profilul. @Aurel Vizireanu Multumesc frumos. Nu ma grabesc. Citesc cu nesat forumurile de vreo 2 luni. Deja pot spune ca am achizitioant foarte multe informatii legate de rulote si cumpararea lor. Distribuie această postare Link către postare
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 6 Septembrie, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 6 Septembrie, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare