Popescu Ionut 136 Semnalează Publicat 5 Septembrie, 2017 Buna ziua. Masina mea este o Dacia Logan de 1.5 DCI, 90CP din 2013. Momentan nu am rulota, dar sper ca in scurt timp sa indrept aceasta situatie. Pana acum am parcurs cu ea cateva mii de km prin europa cu 3 biciclete pe acoperis. Nu am ce sa-i reprosez si sper sa se comporte bine si cu o rulota. 3 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 5 Septembrie, 2017 Drumuri fara incidente @Popescu Ionut! Mergeau si citeva poze, nu? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ionel Uruc 963 Semnalează Publicat 5 Septembrie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 5 Septembrie, 2017 @Popescu Ionut Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Popescu Ionut 136 Semnalează Publicat 5 Septembrie, 2017 Iata si cateva poze. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 5 Septembrie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 5 Septembrie, 2017 S-o stapanesti cu placere si sa te bucuri de ea in continuare! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 6 Septembrie, 2017 Sa o stapaniti cu drag si sa aveti drumuri cat bune pe mai departe! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Popescu Ionut 136 Semnalează Publicat 7 Septembrie, 2017 Mulțumesc de urări. Va urez la toți excursii cat mai plăcute. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri