Dragos Mosoiu 2 Semnalează Publicat 5 Septembrie, 2017 Salutare tuturor, Numele meu este Dragos, sunt nou pe acest forum si noul proprietar al unui Hobby 460. Pe aceasta cale vreau sa va multumesc tuturor deoarece inainte de achizitionare am rasfoit bine acest forum si am tinut cont de cele prezentate. Am cateva intrebari, insa incerc sa le pun in topicuril deja deschise. 1 Distribuie această postare Link către postare
Claudiu Chelemen 26 Semnalează Publicat 5 Septembrie, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare
Doru A. 85 Semnalează Publicat 5 Septembrie, 2017 @Dragos Mosoiu, Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 5 Septembrie, 2017 vacante placute si drumuri bune! Distribuie această postare Link către postare
Gabriel.Gabriela 170 Semnalează Publicat 5 Septembrie, 2017 Distribuie această postare Link către postare
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 5 Septembrie, 2017 Bun venit printre noi. Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 5 Septembrie, 2017 Bun venit in aceasta comunitate @Dragos Mosoiu ! Ma bucur ca ti-au fost de ajutor ideile si sfaturile colegilor din forum... Distribuie această postare Link către postare
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 6 Septembrie, 2017 Distribuie această postare Link către postare
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 7 Septembrie, 2017 @Dragos Mosoiu Distribuie această postare Link către postare
Marian Eduard 228 Semnalează Publicat 7 Septembrie, 2017 Distribuie această postare Link către postare