Mihai Valentin 4 Semnalează Publicat 10 Septembrie, 2017 Ma numesc Valentin sunt casatorit si am un copil. M-am inscris pe acest forum chiar daca inca nu am rulota pentru a cunoaste cat mai multe despre acest stil de viata pentru unii, pasiune pentru altii. Cu gandul ca in curand voi achizitiona una si voi impartasi din experienta mea si altora, am vrut sa bebeficiez de avizul si parerile celor din comunitate laca de la inceput. Ma bucur ca acum fac parte din cea mai mare comunitate a "rulotistilor" din Romania si multumesc tuturor care posteaza si raspund impartasind din parerile si experienta lor. 1 1 Distribuie această postare Link către postare
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 10 Septembrie, 2017 @Mihai Valentin Distribuie această postare Link către postare
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 10 Septembrie, 2017 Bun venit in comunitatea rulotistilor din RO, ForumRulote.ro Succes in achizitionarea rulotei ! Distribuie această postare Link către postare
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 10 Septembrie, 2017 @Mihai Valentin Distribuie această postare Link către postare
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 10 Septembrie, 2017 Distribuie această postare Link către postare
Eusebiu Cretu 312 Semnalează Publicat 10 Septembrie, 2017 Salutări și Distribuie această postare Link către postare
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 10 Septembrie, 2017 Bine ai venit pe forum @Mihai Valentin Ma bucur tare mult, ca inca un concitadin, se alatura acestei frumoase familii. La mai multi! 1 Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 11 Septembrie, 2017 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 11 Septembrie, 2017 Salutare @Mihai Valentin si bun venit in aceasta comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 13 Septembrie, 2017 @Mihai Valentin și baftă la achiziționarea rulotei perfecte pentru familia ta. Distribuie această postare Link către postare
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 15 Septembrie, 2017 Distribuie această postare Link către postare
Mihai C 17 Semnalează Publicat 26 Septembrie, 2017 Bine te-am gasit Valentin! Distribuie această postare Link către postare