Vasile Grig 9 Semnalează Publicat 10 Septembrie, 2017 Cu respect salut si ma prezint sunt Vasile si sunt in cautare de rulota Distribuie această postare Link către postare
Gabriel.Gabriela 170 Semnalează Publicat 11 Septembrie, 2017 Bine ai venit printre noi. Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 11 Septembrie, 2017 Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 11 Septembrie, 2017 @Grigore Vasile ! Distribuie această postare Link către postare
Aurel Vizireanu 132 Semnalează Publicat 11 Septembrie, 2017 si succes! Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 11 Septembrie, 2017 vacante placute si numai drumuri bune! Distribuie această postare Link către postare
Eusebiu Cretu 312 Semnalează Publicat 11 Septembrie, 2017 Salutari si Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 11 Septembrie, 2017 Bun venit alaturi de noi @Grigore Vasile si bafta multa! Distribuie această postare Link către postare
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 11 Septembrie, 2017 @Grigore Vasile Distribuie această postare Link către postare
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 11 Septembrie, 2017 Distribuie această postare Link către postare
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 15 Septembrie, 2017 Distribuie această postare Link către postare
Vasile Grig 9 Semnalează Publicat 19 Septembrie, 2017 uraaaaaaaaaa!!!!!!! am cumparat rulota; ma pregatesc de drum; cateva sugestii de trasee;multumesc 1 Distribuie această postare Link către postare
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 20 Septembrie, 2017 Bun venit si multe drumuri. Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 20 Septembrie, 2017 în urmă cu 8 ore, Grigore Vasile a scris: uraaaaaaaaaa!!!!!!! am cumparat rulota; ma pregatesc de drum; cateva sugestii de trasee;multumesc S-o stapanesti cu placere si asteptam cu interes sa ne-o prezinti si noua in sectiunea Rulota mea Distribuie această postare Link către postare
Alin Vrancea 3 Semnalează Publicat 20 Septembrie, 2017 Salutare! Bine v-am găsit! Distribuie această postare Link către postare
Stefanescu Ion 4 Semnalează Publicat 20 Septembrie, 2017 Nou pe forum, salutare si fara gropi in asfalt!! 1 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 20 Septembrie, 2017 @Alin Vrancea si @Stefanescu Ion, acesta e topicul de prezentare initiat de colegul @Grigore Vasile... Va rog sa va deschideti si voi cate un topic de prezentare , in care sa ne spuneti cateva cuvinte si sa va uram bun venit! Distribuie această postare Link către postare
Mihai C 17 Semnalează Publicat 26 Septembrie, 2017 Salut Grigore. Bine ai venit. Verifica in cateogria Vanzari pentru rulote. Distribuie această postare Link către postare