Gabi Barbu 82 Semnalează Publicat 11 Septembrie, 2017 Buna ziua, Ma numesc Gabi Barbu, am 38 ani si sunt din Bucuresti. Imi plac drumetiile cu cortul si natura si de aceea am hotarat sa trec la nivelul urmator....rulota ?. Sper cu ajutorul comunitatii sa intru in posesia uneia cat mai curand. Multumesc anticipat. Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 11 Septembrie, 2017 @Gabi Barbu 1 Distribuie această postare Link către postare
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 11 Septembrie, 2017 @Gabi Barbu 1 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 11 Septembrie, 2017 Salut @Gabi Barbu si bun venit in aceasta comunitate! 1 Distribuie această postare Link către postare
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 11 Septembrie, 2017 Bun venit in comunitatea rulotistilor din Romania ForumRulote.ro ! 1 Distribuie această postare Link către postare
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 12 Septembrie, 2017 @Gabi Barbu Bine ai venit printre noi 1 Distribuie această postare Link către postare
Marian Eduard 228 Semnalează Publicat 12 Septembrie, 2017 On 9/11/2017 at 17:59, Gabi Barbu a scris: Sper cu ajutorul comunitatii sa intru in posesia uneia cat mai curand. Bun venit pe forum. Bani cu imprumut nu dam din principiu insa, sfaturi vei gasi milioane! 1 Distribuie această postare Link către postare
Gabi Barbu 82 Semnalează Publicat 12 Septembrie, 2017 1 minut în urmă, Marian Eduard a scris: Bani cu imprumut nu dam din principiu insa, sfaturi vei gasii milioane! ...sfaturi de milioane Distribuie această postare Link către postare
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 12 Septembrie, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 13 Septembrie, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare
Eusebiu Cretu 312 Semnalează Publicat 13 Septembrie, 2017 Salutari si 1 Distribuie această postare Link către postare
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 13 Septembrie, 2017 Bun venit! Spor in alegerea rulotei! 1 Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 13 Septembrie, 2017 @Gabi Barbu și multă baftă la achiziționarea rulotei. 1 Distribuie această postare Link către postare
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 13 Septembrie, 2017 Gabi !! 1 Distribuie această postare Link către postare
Gabi Barbu 82 Semnalează Publicat 13 Septembrie, 2017 Sunt in focuri ! Banuiesc ca stiti senzatia cumpararii primei rulote?! O vreau pe asta, ba nu pe asta, asta-i prea scumpa, moamaaa ce frumoasa e asta etc . Nu ma mai intereseaza nimic, vad doar rulote de dimineata pana seara . ?? 1 Distribuie această postare Link către postare
Barbu 41 Semnalează Publicat 14 Septembrie, 2017 Caută aici caravancentrumbernheze.nl sunt 100 % bune la noi sunt foarte puține rulote fara probleme !!!!! Eu de acolo am cumpărat din pretul afișat la vânzare mai lasă până în 1000 euro ! Să cumperi de la noi trebuie să ai o experiență mai vastă în domeniul rulotelor . Sfatul meu este acesta , multa bafta !!!!! 1 Distribuie această postare Link către postare
Gabriel Schuster 1.601 Semnalează Publicat 14 Septembrie, 2017 @Gabi Barbu Tizule, ar fi util sa definesti ce vrei ca si MMA, numar persoane, dotari , buget estimat si sigur vei primi cel putin sfaturi din partea colegilor. Distribuie această postare Link către postare
Gabi Barbu 82 Semnalează Publicat 14 Septembrie, 2017 Bugetul este 2500-3000€, 2 spatii de dormit( am un baiat de 11 ani care creste repede), cort, wc cu golire ext.(dusul nu este obligatoriu)rulota cat mai usoara max 800kg, incalzire pe gaz cu ventilatie, cat mai pregatita de off camping. Momentan o sa o trag cu un ford focus 2 hatchback 1.6 benzina, dar urmeaza sa achizitionez ceva pe motorina cu cuplu mai bun. Din cauza masinii halitoare de benzina, momentan nu m-as arunca la o achizitie din Olanda, doar daca este ceva woau... . Am negociat cu 2 persoane din Olanda, care au mi-au dat preturi bune dar din diverse motive am abandonat. Pot pune link-urile si preturile negociate daca nu incalc regulile forumului, poate ajuta un alt cumparator. Distribuie această postare Link către postare
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 15 Septembrie, 2017 Distribuie această postare Link către postare
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 15 Septembrie, 2017 La 14.09.2017 la 13:03, Gabi Barbu a scris: Bugetul este 2500-3000€, 2 spatii de dormit( am un baiat de 11 ani care creste repede), cort, wc cu golire ext.(dusul nu este obligatoriu)rulota cat mai usoara max 800kg, incalzire pe gaz cu ventilatie, cat mai pregatita de off camping. Momentan o sa o trag cu un ford focus 2 hatchback 1.6 benzina, dar urmeaza sa achizitionez ceva pe motorina cu cuplu mai bun. Din cauza masinii halitoare de benzina, momentan nu m-as arunca la o achizitie din Olanda, doar daca este ceva woau... . Am negociat cu 2 persoane din Olanda, care au mi-au dat preturi bune dar din diverse motive am abandonat. Pot pune link-urile si preturile negociate daca nu incalc regulile forumului, poate ajuta un alt cumparator. Incearca si posteaza in Sfaturi achizitionare rulota si sa lasam acest topic doar saluturilor. Distribuie această postare Link către postare