Pomian Adrian 0 Semnalează Publicat 18 Septembrie, 2017 (modificat) In primul rand va multumesc pentru acceptare.ma numesc Adi sunt din Satu Mare sunt nou in acest domeniu, doresc sa achizitionez o rulota.mai precis una de 4 locuri de dormit in 2 zone, masina tragatoare e un seria 5 2l 200hp cred ca se descurca. pe 13 octombrie am bilet spre uk si sper sa gases ceva bun si sa o aduc acasa. pana atunci ma documentez.am gasit multe informatii utile aici .Sa ne auzim cu bine, va salut., Modificat 18 Septembrie, 2017 de Pomian Adrian Distribuie această postare Link către postare
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 18 Septembrie, 2017 @Pomian Adrian 1 Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 18 Septembrie, 2017 Sa gasesti ceea ce iti propui, sa ai numai vacante placute si drumuri bune impreuna cu rulota! 1 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 18 Septembrie, 2017 Salutare si @Pomian Adrian ! 1 Distribuie această postare Link către postare
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 18 Septembrie, 2017 Bun venit in comunitate! 1 Distribuie această postare Link către postare
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 19 Septembrie, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare
Mihai C 17 Semnalează Publicat 26 Septembrie, 2017 Salutare Adrian. Bine ai venit pe forum. Iti pot oferi eu un Swift recent achizitionat in stare buna, ca e cam mare pentru Golf-ul meu scurt! Distribuie această postare Link către postare
Mihai C 17 Semnalează Publicat 26 Septembrie, 2017 Adaug aici si link-ul catre anunt, in cazul in care te intereseaza: Distribuie această postare Link către postare
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 26 Septembrie, 2017 Bun venit pe forum.Si spor la cautat Distribuie această postare Link către postare
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 5 Octombrie, 2017 Distribuie această postare Link către postare