Traian M 505 Semnalează Publicat 3 Ianuarie, 2018 multumesc pt detalii @Cristian A si @Alexandru Popa 23l/suta pt diesel in bucuresti mi se pare enorm, ma steptam la un 15 hai 16l la suta. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 28 Februarie, 2018 Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de masina. E super ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 28 Februarie, 2018 Pentru continuarea discutiilor despre modificarea carligului de remorcare pentru inaltarea rulotei, v-am creat topicul de mai jos si va rog sa comentati acolo! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian A 1.539 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2018 Am ajuns, in sfarsit, la forma finala a Ranger-ului, pe care mi-am dorit-o de la inceput, dar nu am avut "timp" pana acum. Volum de incarcare de peste 2 metri cubi, sa incapa pe langa bagaje si carucior, patut, barca gonflabila, gratar etc. Sper sa nu fie niciodata nevoie sa pun si cutiile de portbagaj deasupra (doua). 4 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2018 Foarte frumos. Parcă e de fabrică. Unde ai făcut upgrade-ul ? Acum ai o rulotă și jumătate. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian A 1.539 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2018 In Tg. Mures, sunt cei mai buni. La pick-up.ro. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2018 Superba, mecanicul meu are una asemănătoare și a cumpărat un bodykit din UK și la exterior l-a trasformat într-un Raptor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.367 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2018 Extraordinar de frumos. Multe drumuri bune va doresc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Catalin Eco 33 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2018 De vis! Felicitari si drumuri bune! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 24 Iulie, 2018 @Cristian A ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 24 Iulie, 2018 Super tare @Cristian A Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian A 1.539 Semnalează Publicat 30 Iulie, 2018 E bun Rangerul si cand te intorci spre casa dupa o mica furtuna care a mai rasturnat brazii si ai de mers 15-20 km prin padure. Chiar daca tai copacii lungi de 25-30 m in doua, jumatatea cu radacina are metri cubi de pamant pe ea, cealalta e incalcita in alti doi brazi. Pui sufa si care cedeaza prma. 5 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian A 1.539 Semnalează Publicat 23 Ianuarie, 2019 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel I 904 Semnalează Publicat 23 Ianuarie, 2019 Super tare! ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vladulescuc 19 Semnalează Publicat 23 Ianuarie, 2019 Tare! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri