Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 20 Septembrie, 2017 Va rog sa va prezentati scriind text, nu punand un semn..., din pacate nu va poate raspunde nimeni daca nu scrieti nimic... Acest pot ca fi sters daca nu se va scrie nimic de catre initiator. Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 20 Septembrie, 2017 Pai daca ne-a luat-o inainte, urandu-si singur , noi ce sa mai zicem? Distribuie această postare Link către postare
Ilie Marius 1 Semnalează Publicat 20 Septembrie, 2017 în urmă cu 2 ore, Ilie Marius a scris: Buna seara, numele meu este Marius, sunt din Ploiesti și acum trei zile am achiziționat și eu o rulota caravelair fabricație 98, in concluzie nu cunosc mai nimic despre rulote ? 1 Distribuie această postare Link către postare
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 20 Septembrie, 2017 Distribuie această postare Link către postare
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 20 Septembrie, 2017 Bun venit in comunitatea rulotistilor din Romania - ForumRulote.ro Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 21 Septembrie, 2017 Salut Marius si bun venit alaturi de noi, in aceasta comunitate! Distribuie această postare Link către postare
George B 1.815 Semnalează Publicat 21 Septembrie, 2017 Bun venit Marius! în urmă cu 9 ore, Ilie Marius a scris: concluzie nu cunosc mai nimic despre rulote ? Nimeni nu s-a nascut invatat. Unde te lovesti de probleme, intreaba-ne! Distribuie această postare Link către postare
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 21 Septembrie, 2017 Bun venit in comunitate, tizule! Distribuie această postare Link către postare
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 23 Septembrie, 2017 Distribuie această postare Link către postare
Mihai C 17 Semnalează Publicat 26 Septembrie, 2017 Salutare Ilie! Distribuie această postare Link către postare