Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 21 Septembrie, 2017 Buna tuturor, Da! Intr-o zi de duminica a luni Septembrie a lui 2017 am avut parte de o furtuna cum nu a mai fost vreodata pe aici! Totul a inceput de la o zi mai calduroasa cu o temperatura de 32°C la care a aparut un front atmosferic mult mai rece ~16°C si a culminat cu un vant foarte puternic ~108km/h in rafale si apoi cu ploaie! Nu se astepta nimeni la asa ceva! Cine doreste sa vada filmarea facuta din parcarea blocului in timpul furtuni o poate vede in clipul atasat mai jos! Aici pot spune ca a fost un loc mai ferit de vant! Noi am fost in casa, dar am vazut ce inseamna forta naturii! Ca si pagube avute pot spune ca o parte din bitumul de pe bloc a fost luat de vant si pus pe o parte (vezi foto) si cateva geamuri de la balcun nu au rezistat. In rest am avut noroc cu masinile si rulota pe langa care a cazut o bucata mare de geam de la balconul nostru aflat in cealalta parte a blocului! Sa auzim numai de bine! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 22 Septembrie, 2017 Si pe la mine a fost urit dar am scapat doar cu 2-3 tigle sparte si niste crengi la pomi rupte. Culmea ca am aminat vizita la niste prieteni pe altadata...si ne-a ajuns acasa vijelia. Nu merge clipul la mine. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 22 Septembrie, 2017 Bine ca nu a fost mai rau. Din pacate va trebui sa ne obisnuim cu astfel de fenomene meteo. Cel mai grav este faptul ca in urma furtunii si-au pierdut viata niste oameni, iar multi altii au fost raniti. Pagubele materiale se remediaza, o viata insa nu o poti aduce inapoi. Sa auzim de bine. PS. Eu vad filmuletul. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 23 Septembrie, 2017 Alte câteva poze : Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri