Vlad S. 2 Semnalează Publicat 22 Septembrie, 2017 Buna. Sunt Vlad Sebastian din Suceava , detin o rulota hobby classic din 92 pe care o tractez cu un nissan patrol. Chiar daca timpul nu prea imi permite incerc sa fac cat mai multe iesiri si sa impartasesc cu colegiu de pe forum diferite informatii. Multumesc pentru accept. 1 1 Distribuie această postare Link către postare
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 22 Septembrie, 2017 Bun venit im comunitatea rulotistilor din Romania ! Am rugamintea sa-ti schimbi userul in Sebastian Vlad ( conform regulamentului) Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 22 Septembrie, 2017 Sebastian Vlad ! Distribuie această postare Link către postare
George B 1.815 Semnalează Publicat 22 Septembrie, 2017 Sebastian. Vacante minunate si vant din spate! Distribuie această postare Link către postare
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 22 Septembrie, 2017 Distribuie această postare Link către postare
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 23 Septembrie, 2017 Distribuie această postare Link către postare
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 24 Septembrie, 2017 @Sebastvlad Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 25 Septembrie, 2017 Salut Sebastian si ! Distribuie această postare Link către postare
Mihai C 17 Semnalează Publicat 26 Septembrie, 2017 Bine te-am gasit Vlad! Distribuie această postare Link către postare
Vlad S. 2 Semnalează Publicat 28 Noiembrie, 2017 Rulota hobby a plecat spre un alt proprietar , drept urmare sunt in cautare de alta rulota mai noua si mai dotata. Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 28 Noiembrie, 2017 Mult succes in cautarea unei noi rulote! Distribuie această postare Link către postare