Sionut 380 Semnalează Publicat 26 Septembrie, 2017 Salutare colegi, dupa 5 luni de cand am devenit posesor de rulota, m-am hotarat sa fac pasul de a deveni membru al acestui forum. Printre picaturi, citesc acest forum de mai bine de un an. In aceasta perioada, cu cativa din membrii forumului am apucat sa ma cunosc si fizic. Pe aceasta cale tin sa-i salut si aici. Ma numesc Ionut Silivestru, 41 de ani, detinatorul unei minunate rulote Swift Sprite , locuiesc in Ilfov- Popesti Leordeni si ma bucur sa fiu printre voi. Tin sa multumesc domnului Viorel din Craiova, pentru ajutorul dat cand eram in Olanda in vederea achizitiei rulotei. O zi frumoasa ! 1 2 Distribuie această postare Link către postare
George B 1.815 Semnalează Publicat 26 Septembrie, 2017 Bun asa! Insa va trebui sa-ti schimbi numele de utilizator conform regulament. 1 Distribuie această postare Link către postare
Marian Eduard 228 Semnalează Publicat 26 Septembrie, 2017 Bun venit alaturi de noi. Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 26 Septembrie, 2017 Distribuie această postare Link către postare
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 26 Septembrie, 2017 @Sionut Distribuie această postare Link către postare
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 26 Septembrie, 2017 Bun venit pe forum Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 27 Septembrie, 2017 Bun venit alaturi de noi Ionut! Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 27 Septembrie, 2017 vacante placute si numai drumuri bune! Distribuie această postare Link către postare
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 5 Octombrie, 2017 Distribuie această postare Link către postare