Trufasila Sorinel 164 Semnalează Publicat 27 Septembrie, 2017 Buna seara!deoarece in ultima mea iesire la mare, m-a lasat masina, un opel astra g njoy 1, 7cdti din 80cp din 2004, m-am hotarat sa schimb , , calutul"asa ca m-am orientat catre un Duster 1, 5dci, 4*4, 110cp din 2010 si am facut prima iesre la cabana Voina, unde am imbinat placutul cu utilul, adica pe langa relaxare am facut si cateva borcane cu zacusca de ghebe culese la fata locului, loc in care voi mergei si la sfarsitul saptamanii in curs.La munte s-a asternut prima ninsoare din acest an 3 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 27 Septembrie, 2017 Felicitari pentru faptul ca ai trecut la 4x4 ! S-o stapanesti cu placere si drumuri bune in continuare! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Eduard 228 Semnalează Publicat 27 Septembrie, 2017 Felicitari pentru achizitie. Personal am o parere buna despre Dacia si in special despre Duster. In poze am vazut pe rulota, geamul de la mine. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Trufasila Sorinel 164 Semnalează Publicat 28 Septembrie, 2017 în urmă cu 12 ore, Daniel P a scris: Felicitari pentru faptul ca ai trecut la 4x4 ! S-o stapanesti cu placere si drumuri bune in continuare! Mulțumesc! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 28 Septembrie, 2017 Buna alegere Sa te poarte in siguranta muuulti km si fara interventii majore! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 28 Septembrie, 2017 Sunt de aceeaşi părere... Ai făcut o alegere bună. Baftă şi drumuri fără evenimete neplăcute ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 28 Septembrie, 2017 Sa o stapaniti sanatosi si sa aveti numai vacante placute! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Trufasila Sorinel 164 Semnalează Publicat 28 Septembrie, 2017 în urmă cu 6 ore, Flavius Ivan a scris: Sa o stapaniti sanatosi si sa aveti numai vacante placute! în urmă cu 22 ore, Daniel P a scris: Felicitari pentru faptul ca ai trecut la 4x4 ! S-o stapanesti cu placere si drumuri bune in continuare! Multumesc la toti pt urari! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 28 Septembrie, 2017 Sa o stapanesti sanatos colega Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri