Cristian Teodorescu 21 Semnalează Publicat 28 Septembrie, 2017 Salut cu placere intreaga comunitate de rulotisti si va mutumesc daca ma primiti in grupul vostru. Ma numesc Cristian Teodorescu si mi-am cumparat o "draguta noua" (Hobby Excelent ). Cam purie , dar se tine bine -1999. Nu i-am facut poze inca, dar promit ca va fac cunostiinta ca ea cat mai curand. Acum ma grabesc acasa sa o pregatesc de plimbare - Mahmudia. Sper sa ne placa acolo. In rest va doresc toate cele bune. 3 Distribuie această postare Link către postare
Sionut 380 Semnalează Publicat 28 Septembrie, 2017 Bine ai venit ! 1 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 28 Septembrie, 2017 Bun venit in aceasta comunitate @Cristian Teodorescu ! 1 Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 28 Septembrie, 2017 vacante placute si numai drumuri bune! 1 Distribuie această postare Link către postare
George B 1.815 Semnalează Publicat 28 Septembrie, 2017 Plimbari placute si vant din spate! 1 Distribuie această postare Link către postare
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 28 Septembrie, 2017 @Cristian Teodorescu 1 Distribuie această postare Link către postare
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 1 Octombrie, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 1 Octombrie, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare
Cristian Teodorescu 21 Semnalează Publicat 2 Octombrie, 2017 La 28.09.2017 la 16:25, George B a scris: Plimbari placute si vant din spate! Multumesc. Am avut vineri un "vant din spate" de nu se poate. Nu am putut merge cu mai mult de 80km/h si un consum de 14/100. Dar mi-a placut. Am fost in Delta Dumarii la Murighiol. Sambata si duminica a fost vreme buna si ciorba pescareasca la fel. 1 Distribuie această postare Link către postare
Sionut 380 Semnalează Publicat 2 Octombrie, 2017 19 minute în urmă, Cristian Teodorescu a scris: Multumesc. Am avut vineri un "vant din spate" de nu se poate. Nu am putut merge cu mai mult de 80km/h si un consum de 14/100. Dar mi-a placut. Am fost in Delta Dumarii la Murighiol. Sambata si duminica a fost vreme buna si ciorba pescareasca la fel. Ai si pescuit ? Distribuie această postare Link către postare
Cristian Teodorescu 21 Semnalează Publicat 2 Octombrie, 2017 In gluma, pe bratul Dunarii, daca stateai in piciore te "darama". Am tras putin pe un canal, dar pentru amuzament si sa nu rada lumea de mine ca am fost in delta si.... . Nimic deosebit. 1 Distribuie această postare Link către postare
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 5 Octombrie, 2017 Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 5 Octombrie, 2017 @Cristian Teodorescu ! Distribuie această postare Link către postare