Catalin Gigi 37 Semnalează Publicat 28 Septembrie, 2017 Ma numesc Gigi Catalin , am 47 ani , sunt un rulotist vechi , ador natura cu peisajele ei spectaculoase . Am o rulota frumusica Compass Eldiss cu care o sa incerc sa vin la majoritatea iesirilor propuse de voi . 4 1 Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 28 Septembrie, 2017 Bun venit @Catalin Gigi 1 Distribuie această postare Link către postare
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 28 Septembrie, 2017 @Catalin Gigi 1 Distribuie această postare Link către postare
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 29 Septembrie, 2017 Bun venit Gigi in comunitatea ForumRulote.ro ! Ma bucur ca ai ales sa faci parte din aceasta comunitate Fruomasa tare rulota ! (daca ti minte prima mea rulota a fost o englezoaica Elddis dar era cred ca 1993 fabricatie...) 1 Distribuie această postare Link către postare
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 29 Septembrie, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 29 Septembrie, 2017 @Catalin Gigi ! 1 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 29 Septembrie, 2017 Salutare @Catalin Gigi si bun venit alaturi de noi, in aceasta comunitate! 1 Distribuie această postare Link către postare
Catalin Gigi 37 Semnalează Publicat 29 Septembrie, 2017 în urmă cu 4 ore, Dragos M a scris: Bun venit Gigi in comunitatea ForumRulote.ro ! Ma bucur ca ai ales sa faci parte din aceasta comunitate Fruomasa tare rulota ! (daca ti minte prima mea rulota a fost o englezoaica Elddis dar era cred ca 1993 fabricatie...) Salut Dragos , da o tin minte eram la Iepuresti ... imi place foarte tare rulota asta englezeasca ca are tot ce iti trebuie , dar sincer imi este dor de autorulota , nu ma impac cu ea ca trebuie sa o car dupa mine si nu pot merge cu viteza foarte mare :P . Multumesc pt primire Distribuie această postare Link către postare
George B 1.815 Semnalează Publicat 29 Septembrie, 2017 Frumos atelajul! 1 Distribuie această postare Link către postare
Gabriel.Gabriela 170 Semnalează Publicat 29 Septembrie, 2017 Bine ai venit printre noi! 1 Distribuie această postare Link către postare
Sionut 380 Semnalează Publicat 29 Septembrie, 2017 Bine ai venit ! 1 Distribuie această postare Link către postare
Dragos Mosoiu 2 Semnalează Publicat 29 Septembrie, 2017 Bine ai venit! 1 Distribuie această postare Link către postare
Catalin Gigi 37 Semnalează Publicat 29 Septembrie, 2017 (modificat) Va multumesc Bine v-am gasit !!! Modificat 29 Septembrie, 2017 de Catalin Gigi Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 29 Septembrie, 2017 Salut @Catalin Gigi Dupa ce am vazut postarea in care spuneai ca-ti pare rau de autorulota mi-am dat seama... cred ca ne-am intalnit anul trecut in Grecia in camping-ul Lacara, nu ??? Eu te stiam cu o autorulota. Chiar daca nu-ti mai aduci aminte eu iti urez inca o data bun venit printre noi. Distribuie această postare Link către postare
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 29 Septembrie, 2017 Distribuie această postare Link către postare
Catalin Gigi 37 Semnalează Publicat 29 Septembrie, 2017 acum o oră, Marian Popa a scris: Salut @Catalin Gigi Dupa ce am vazut postarea in care spuneai ca-ti pare rau de autorulota mi-am dat seama... cred ca ne-am intalnit anul trecut in Grecia in camping-ul Lacara, nu ??? Eu te stiam cu o autorulota. Chiar daca nu-ti mai aduci aminte eu iti urez inca o data bun venit printre noi. DADADA imi aduc aminte de grupul de olteni dar acum nu te-am recunoscut dupa tatuaj :))) ...poate ne mai revedem !!!! Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 29 Septembrie, 2017 Cu siguranță ne vom revedea, pentru că la cât colindăm noi rulotiștii, va fi imposibil să nu dăm unul de altul, undeva prin țarișoara asta 1 Distribuie această postare Link către postare
Robert Patrick 255 Semnalează Publicat 29 Septembrie, 2017 Le spun colegilor noi , , Bun venit!'', iar celor cunoscuti le doresc , , Sa ne revedem cat mai curand!'' 3 Distribuie această postare Link către postare
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 29 Septembrie, 2017 Gigi de la Braila !!!!! 1 Distribuie această postare Link către postare
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 1 Octombrie, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 1 Octombrie, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare