Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 30 Septembrie, 2017 În sfârșit vreme normală în weekend, așa că am ieșit la ruloteală. Unde ? La 2-3 km de stațiunea Sovata, spre pârtia de schi, mai simplu, la 1 km. de campingul Stâna de Vale. Apă, pădure, aer curat și ce este mai important.... liniște. 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 30 Septembrie, 2017 8 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 30 Septembrie, 2017 Aceasta este poziția gps. 5 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 30 Septembrie, 2017 Și-acum vă invităm la o delicioasa ceafă la grătar ! 8 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 30 Septembrie, 2017 Stati si mâine 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 30 Septembrie, 2017 Ne faceti pofta poate va vizităm 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 30 Septembrie, 2017 7 minute în urmă, Emil Vinteler a scris: Ne faceti pofta poate va vizităm Voi nu sunte-ti la nunta? 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 30 Septembrie, 2017 Ba da , dar mâine dimineata daca suntem fres si ae aliniază astrele, ? 4 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 30 Septembrie, 2017 Normal că stăm până mâine spre seară. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 30 Septembrie, 2017 Vă așteptăm !!! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 30 Septembrie, 2017 3 minute în urmă, Ovidiu-Betty a scris: Normal că stăm până mâine spre seară. Ce va mai place voua ca doi porumbei ! Exact ca si @Cristian A 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 30 Septembrie, 2017 acum o oră, Levi N a scris: Ce va mai place voua ca doi porumbei ! Nu neapărat @Levi N. Dar ce să facem dacă tu lucrezi weekend-ul acesta iar @Emil Vinteler se distrează pe banii lui astăzi. Doar cu gândul că vine iarna și nu mai putem ieși cu rulota mă înnebunește. Așa că profităm încă cât putem. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 30 Septembrie, 2017 Iarasi vom fi acuzati ca facem chat, dar asta este, pana la cate grade mai iesiti ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 30 Septembrie, 2017 Săptămâna ce vine vom merge la lac la Bezid, însă la cabană iar săptămâna ce urmează după, dacă este soare și uscat vom ieși indiferent de temperatură. Nu avem vreun traseu prestabilit. Ai tu idei ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 30 Septembrie, 2017 Si unde sunteti acum pare misto, sau la Salard daca reusim sa ne luam liber vineri (13.10.) sa plecam de joi seara ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 30 Septembrie, 2017 11 minute în urmă, Levi N a scris: Iarasi vom fi acuzati ca facem chat, dar asta este, pana la cate grade mai iesiti ? Stai liniștit că și pe alte topicuri de gen se discută așa. Mi se pare normal. În urma acestora se "pune" de viitoare ieșiri. 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 30 Septembrie, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 30 Septembrie, 2017 Este într-adevăr foarte frumos și acum, cum stăm în pat, se aude doar apa. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 30 Septembrie, 2017 28 minute în urmă, Levi N a scris: Iarasi vom fi acuzati ca facem chat, dar asta este, pana la cate grade mai iesiti ? Deci ? 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 30 Septembrie, 2017 31 minute în urmă, Ovidiu-Betty a scris: dacă este soare și uscat vom ieși indiferent de temperatură. Ți-am răspuns ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 30 Septembrie, 2017 22 minute în urmă, Ovidiu-Betty a scris: Ți-am răspuns ! Ok.Pai mai vorbim si cu restul trupei si vedem unde mergem. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 1 Octombrie, 2017 cum a fost, nu a-ti inghietat, la Cluj la ora 6 erau doar 2 grade ! 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 1 Octombrie, 2017 Ziua bună de la Stână ! Nu @Levi N. Butelia cu gpl e pe jumătate încă plină iar cea de vin s-a golit până la ultima picătură. Aşa că gradele au rămas la nivel optim. 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 1 Octombrie, 2017 Am zis eu odata ca nici ardelenii nu mai sunt cum au fost 2 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 3 Octombrie, 2017 La 10/1/2017 la 19:18, Flavius Ivan a scris: Am zis eu odata ca nici ardelenii nu mai sunt cum au fost Ardelenii, poate, cum zici tu, dar ardelencele.......... 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri