Ionita Constantin 4 Semnalează Publicat 1 Octombrie, 2017 Salut, sunt proaspat pensionar.Am ca pasiuni pescuitul, navigatia si calatoriile. Nu am rulota, dar intentionez sa cumpar o autorulota. La timpul potrivit am sa va cer parerea despre viitoarea achizitie. Va rog sa ma indrumati cum se posteaza poze, a mea pentru prezentare si poze pentru topic. Distribuie această postare Link către postare
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 1 Octombrie, 2017 @Ionita Constantin si bafta cu achizitia. .Pe prima pagina sub Imn intra la postare imagini. Distribuie această postare Link către postare
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 1 Octombrie, 2017 @Ionita Constantin Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 1 Octombrie, 2017 @Ionita Constantin Distribuie această postare Link către postare
Marian Eduard 228 Semnalează Publicat 1 Octombrie, 2017 Bun venit pe forum. Distribuie această postare Link către postare
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 2 Octombrie, 2017 Bun venit in comunitatea rulotistilor din Romania - ForumRulote.ro ! Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 2 Octombrie, 2017 @Ionita Constantin și succes în documentarea pentru achiziționarea autorulotei potrivite ! Cu ce veți citi de pe acest forum, sunt sigur că veți reuși să o alegeți pe cea mai potrivită nevoilor și pasiunilor pe care le aveți. Distribuie această postare Link către postare
George B 1.815 Semnalează Publicat 2 Octombrie, 2017 Pensie lunga si calatorii de vis! Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 2 Octombrie, 2017 Bun venit in aceasta comunitate @Ionita Constantin ! Distribuie această postare Link către postare
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 5 Octombrie, 2017 Distribuie această postare Link către postare