Marin Relu 7 Semnalează Publicat 3 Octombrie, 2017 CHATEAU CANTARA 450ASTA ARE: Masa maxima autorizata=1200 Kg 2 zone dormit 1 zona pentru servit masa, care se transforma în pat. Incalzire TRUMA cu ventilatie in toate spatiile rulotei. Cabina toaleta, prevazuta cu toaleta ecologica si cadi?a pentru du?. Dus exterior cu apa calda Instant apa calda, CALOR 7L Baterie 74Ah cu redresor de incarcare in timpul mersului. Frigider 220V, 12V ?i GPL. Aragaz 3 ochiuri. Hota electrica. Perdele, draperii, jaluzele si plase de tântari. Alimentare curent 12 V, 220V. Soba Trumatic pe GPL Cort exteriorASTA URMEAZA: - Televizor LED (12V/220V) - Antena FOCUS SAT + decodor - Panou/uri solare (nu stiu cu ce se mananca dar ma voi documenta) - Trecere la becuri cu led 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 3 Octombrie, 2017 Frumusica foc. Sa aveti parte de vacante minunate! 3 minute în urmă, Marin Relu a scris: Baterie 74Ah cu redresor de incarcare in timpul mersului Asta nu prea exista Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marin Relu 7 Semnalează Publicat 3 Octombrie, 2017 Chiar acum, George B a scris: Frumusica foc. Sa aveti parte de vacante minunate! Asta nu prea exista de aici reiese si cat de priceput sunt eu la rulote noroc de prietenii din jur. Este o baterie de masina , rulota nu avea baterie in schimb avea acest modul de incarcare (sau cum se numeste) si vad ca a functionat deoarece bateria era descarcata si a incarcat-o 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 3 Octombrie, 2017 Superba rulota! Nici autoturismul tragator nu este mai prejos, mai ales ca face parte din Grupul PSA ..... sper insa sa fie dotat cu motorul 2.0 hdi de 136 cp, nu cu cel de 1.6 hdi de 110 cp .... 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 3 Octombrie, 2017 Sa o stapanesti sanatos! Si eu am avut o rulota Chateau Cantara 450 in trecut. Frumosa frantuzoaica.... 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu B 226 Semnalează Publicat 3 Octombrie, 2017 Frumoasa ! Sa va ofere multe vacante minunate ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 3 Octombrie, 2017 Vacante multe si placute! Foarte ok ansamblul. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Adrian 509 Semnalează Publicat 3 Octombrie, 2017 Să o stăpâniți sanatosi și drumuri bune să aveți, frumușică și cochetă . 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 3 Octombrie, 2017 Foarte făină căsuța voastră. Să vă bucurați de cât mai multe ieșiri frumoase. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 4 Octombrie, 2017 S-o stapaniti cu drag in continuare, vacante minunate! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Catalin Gigi 37 Semnalează Publicat 4 Octombrie, 2017 drumuri bune , prima data am tresarit am crezut ca rulota a fost a mea mai demult , ulterior am vazut ca difera in interior , sunt foarte dichisite , un pic cam greoaie ca deplasare nu am inteles de ce ... a mea era din 2000 ca si fabricatie , exterior identica , si acum ofteaza nevastamea dupa ea ca zicea ca la bani aia ne oferea suficient si ca trebuia sa raman cu ea sa nu mai cumpar avioane :P 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 4 Octombrie, 2017 Sa va bucurati de ea! Iesiri frumoase! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru A 1.628 Semnalează Publicat 4 Octombrie, 2017 Felicitari sa va bucurati de ea.. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 4 Octombrie, 2017 Sa o stapanesti sanatos si sa ai cu ea numai iesiri minunate!! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Adiciordas 306 Semnalează Publicat 4 Octombrie, 2017 Sa aveti parte de ea!!! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 5 Octombrie, 2017 Felicitari pentru achizitie, este o rulota foarte frumoasa. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Chivu Daniel Tomis 20 Semnalează Publicat 12 Octombrie, 2017 Să vă bucurați de ia și la mai multe ieșiri frumoase 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Robert Patrick 255 Semnalează Publicat 12 Octombrie, 2017 Super rulota! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan C. 687 Semnalează Publicat 12 Noiembrie, 2017 Frumoasa casuta! Sa va cazeze in cele mai frumoase locuri si momente! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristi A. 89 Semnalează Publicat 22 Noiembrie, 2017 Distracții plăcute! Merita achiziția. Referitor la experienta cu rulote nu-ți fa griji. Ia de citește info de pe acest forum și ai sa găsești tot ce vrei. Asa fac și eu! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 23 Noiembrie, 2017 @George M. a punctat varianta corecta, "modul de incarcare". "Redresor de incarcare in timpul mersului", asa cum am mentionat acum aproape 2 luni, nu prea exista. Sa auzim si de bine! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 23 Noiembrie, 2017 Off topic. De acesta data chiar am pus virgulele la locul lor :). Daca citesti atent, specificatia "acum aproape doua luni" se refera la vechimea postului. Pe de alta parte, normal ca exista, caci am si eu ceva asemanator pe rulota:) Spor in tot ceea ce-ti propui, tizule! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri